Anouk
Saved Read later
Deel dit bericht

In deze riante woning gaan Anouk en Dominique wonen (video)

Zangeres Anouk is afgelopen zaterdag tijdens haar eigen concert in het huwelijksbootje gestapt met haar Dominique. De 47 jarige zangeres en de 28 jarige basketballer kennen elkaar sinds 2015. Bij een kersvers huwelijk hoort ook een nieuw huis, en dat mag wat kosten. Het echtpaar Schemmekes zal samen met de kinderen in een exclusieve maisonnette appartement gaan wonen. Check hier de rondleiding.

Nobody's wife

De zangeres, die doorbrak met het nummer ‘Nobody's Wife‘ heeft nu een ring om haar vinger die de liefde tussen haar en de basketballer bevestigt. Anouk is behalve zangeres ook moeder van zes kinderen, twee daarvan werken in de Verenigde Staten aan een basketbal carrière. Haar jongste dochter kreeg de zangeres samen met Dominique, de vijf andere kinderen komen uit eerdere relaties.

Anouk Teeuwe heet nu dus Anouk Schemmekes, want ze heeft zijn achternaam aangenomen. Het kersverse echtpaar vertrekt uit Amsterdam en gaan zich vestigen in Haarlem. Ze hebben er een maisonnette gekocht, zo kunnen we lezen op website BekendeBuren. Ze hebben genoeg ruimte om elkaar niet in de weg te lopen, want het appartement heeft een woonoppervlakte van 123 vierkante meter.

Bekijk ook:
Dit is het gigantische vermogen van zangeres Alicia Keys

Anouk heeft meerdere huizen

Het appartement is niet overdreven groot. In totaal zijn er vier kamers in de woning aanwezig, waarvan er twee slaapkamers zijn. De woning heeft een ruime woonkamer en een luxe half open keuken, een balkon en een dakterras. Of het bruidspaar een paar potten met verf tegen de muren gaan gooien is niet bekend, op de onderstaande video kunnen we zien dat de hele woning nu prachtig wit is.

Anouk heeft €475.000 neergeteld voor het stulpje, wat ze uiteraard zonder blikken of blozen neer heeft geteld. De woning stond een jaar geleden nog te huur voor €1645 per maand. Maar de zangeres heeft het appartement nu dus in zijn geheel gekocht. Ze bezit in Amsterdam ook nog eens drie panden, die ze verhuurt. Benieuwd geworden hoe het huis eruit ziet? Bekijk hieronder een rondleiding.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.