in ,

CoolCool

Anouk na anderhalve maand weer terug in Nederland

Veel mensen kunnen wegens de coronacrisis niet meer naar huis vanuit een ander land. Zangeres Anouk is een van de mensen die vast zat in een ander land, namelijk Marokko. Na anderhalve maand is zij eindelijk weer thuis.

Rust

In eerste instantie vloog Anouk naar Marokko om een rustige plek te hebben waar zij zou kunnen schrijven aan nieuwe muziek. Een rustige plek zoeken valt niet altijd mee als je zes kinderen hebt. Maar Anouk heeft ook last van zware astma, daarom was het voor haar verstandiger om niet te reizen tijdens de piek. Gelukkig zat zij gisteravond op de eerste repatriëringsvlucht uit Marokko, samen met nog driehonderd Nederlanders.

Verrassing

Rond 00:30 is haar vlucht op Schiphol geland. Dominique, de vriend van Anouk, had geen flauw idee dat zij alweer naar huis kwam. In een video van Anouk op Instagram is te zien hoe zij hem verrast terwijl hij nog lekker aan het snurken is.

Bekijk ook:
Persconferentie: Mark Rutte sluit nieuwe maatregelen vóór kerst niet uit

Inzamelingsactie

Afgelopen maand werden er nog inzamelingsacties gestart om Anouk weer naar Nederland te krijgen, maar daar wou zij niets van weten. Zij heeft in een filmpje duidelijk gemaakt dat ze dit geld niet wilt hebben en dat het liever naar mensen moet gaan die het écht nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.