Saved Read later
Deel dit bericht

Anouk na anderhalve maand weer terug in Nederland

Veel mensen kunnen wegens de coronacrisis niet meer naar huis vanuit een ander land. Zangeres Anouk is een van de mensen die vast zat in een ander land, namelijk Marokko. Na anderhalve maand is zij eindelijk weer thuis.

Rust

In eerste instantie vloog Anouk naar Marokko om een rustige plek te hebben waar zij zou kunnen schrijven aan nieuwe muziek. Een rustige plek zoeken valt niet altijd mee als je zes kinderen hebt. Maar Anouk heeft ook last van zware astma, daarom was het voor haar verstandiger om niet te reizen tijdens de piek. Gelukkig zat zij gisteravond op de eerste repatriëringsvlucht uit Marokko, samen met nog driehonderd Nederlanders.

Verrassing

Rond 00:30 is haar vlucht op Schiphol geland. Dominique, de vriend van Anouk, had geen flauw idee dat zij alweer naar huis kwam. In een video van Anouk op Instagram is te zien hoe zij hem verrast terwijl hij nog lekker aan het snurken is.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Inzamelingsactie

Afgelopen maand werden er nog inzamelingsacties gestart om Anouk weer naar Nederland te krijgen, maar daar wou zij niets van weten. Zij heeft in een filmpje duidelijk gemaakt dat ze dit geld niet wilt hebben en dat het liever naar mensen moet gaan die het écht nodig hebben.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.