Over ons 13

Over ons

Wat ooit begon als een klein blog is nu uitgegroeid tot een flink platform met een bereik van meer dan 1 miljoen Nederlanders. Wij duiken graag in de meest actuele en veelbesproken trending topics van Nederland en stimuleren de interactie en betrokkenheid bij onze lezers. Met elkaar bepalen we immers wat trending is!

Wat doen we zoal

Er zijn inmiddels duizenden items gepubliceerd, van opmerkelijke nieuwsberichten, trending producten en diepgaande artikelen tot spraakmakende video's en quizzen die je hersens doen kraken, we hebben het allemaal. Onze team van trendwatchers zit elke dag bovenop het nieuws om jou te voorzien van de meest actuele en interessante content. We zijn niet bang om het randje op te zoeken en houden wel van een stevige discussie, maar altijd met respect.

Interactie met bezoekers

Wat Trending.nl bijzonder maakt, is de interactie met onze trouwe lezers. Bij veel artikelen vind je een uitgelichte stelling waar je op kunt reageren. Zo maken we van elk onderwerp een gesprek en horen we graag wat jij denkt. Ook zijn er onderwerpen waar we graag dieper op inhaken met uitgebreide polls.

De website is altijd in beweging om een groeiende betrokkenheid te creëren en een plek te bieden waar allerlei onderwerpen aan bod komen. Juist daarom hechten we veel waarde aan de mening van onze lezers en staan we altijd open voor alle feedback en tips.

Heb je een idee voor een onderwerp, product of activiteit die volgens jou aandacht verdient?

Laat het ons weten! We zijn er om te entertainen, maar ook om te luisteren.

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.