Beleef een dineravontuur op een unieke manier: Dineren in het donker 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Beleef een dineravontuur op een unieke manier: Dineren in het donker

Klaar voor een dineravontuur dat je blik op eten voorgoed verandert? Stap binnen in het rijk van het Amsterdamse Diner in het Donker, waar een driegangenmenu wacht om ontdekt te worden zonder dat je iets ziet. Dit avontuur daagt je uit om op een dieper niveau contact te maken met je zintuigen, begeleid door de duisternis zelf. Verwacht service van de bovenste plank, geleverd door onze blinde bediening, die jou met deskundige hand door de avond navigeert.

Laat je zintuigen herleven in een setting die allesbehalve gewoon is. We bieden je meer dan een maaltijd; we bieden je een ervaring die je zintuigen prikkelt en uitdaagt. Je gaat op een ontdekkingsreis van smaak, geluid en aanraking, bediend door ons speciaal opgeleide personeel met een visuele beperking. Zij zijn jouw gidsen in deze pikdonkere culinaire wereld, en zullen je met zorg en vertrouwen begeleiden.

Bij binnenkomst verwelkomen we je in een verlichte ontvangstruimte. Hier kun je je persoonlijke spullen achterlaten; je zult merken dat je ze niet nodig hebt. Je ware gereedschap vanavond zijn je zintuigen. Na je bestelling te hebben geplaatst, leiden we je de schaduw in.

Meer info

Bereid je voor op een maaltijd die je perspectief verandert. Eet zoals iemand zonder zicht en open jezelf voor een wereld van nieuwe smaaksensaties, enkel en alleen met je zintuigen als leidraad. Dit wordt een avond om nooit te vergeten, waarbij elke hap een avontuur is en elke smaak een ontdekking.

Adres

Amsteldijk 55
1074 HX Amsterdam

Wanneer

vrijdag 16:30–22:00
zaterdag 16:30–22:00
zondag 11:00–22:00
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 16:30–22:00
donderdag 16:30–22:00
€ 49.95
💬 Plaats een reactie
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

437

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.