Donny Roelvink
Saved Read later
Deel dit bericht

Donny Roelvink ligt zwaar gehavend in ziekenhuis (schokkende beelden)

Donny Roelvink heeft een zwaar ongeluk gehad toen hij bezig was met een opnames voor een video. Hij kwam onder een auto terecht, en werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Hij heeft beelden van zijn gehavende gezicht gedeeld op zijn Instagram-account. De 24 jarige artiest zegt het een wonder te vinden dat hij het heeft overleefd. Bekijk de schokkende beelden onder dit artikel.

Zeer heftig ongeluk

Donny, die de zoon van zanger Dries Roelvink is, ligt in het ziekenhuis met enkele gebroken ribben en een klaplong. Hij is ook even buiten westen geweest. “Het is heel snel gegaan, ik weet alleen nog dat ik een klap voelde. Een paar minuten later werd ik wakker in het ziekenhuis” aldus Donny Roelvink.

Het ziet er heftig uit, maar op een paar gebroken ribben en een kleine klaplong na is het niet erger dan dat geworden. “Ik ben onwijs geschrokken, ik had nooit verwacht dat een klein ideetje zoiets fataals kon veroorzaken” zegt hij. Het ongeluk gebeurde tijdens de opnames van een videoclip. Hij werd per ongeluk overreden door een Hummer. Zijn broer, Dave Roelvink heeft ook al eerder een ongeluk gehad, hij reed toen een Lamborghini total loss

Donny Roelvink werd overreden door Hummer

Hij deelt zijn hachelijke avontuur vanuit zijn ziekenhuisbed, en zegt dat dit voor hem een echte eyeopener is. Hij zegt; “eergisteren zat ik nog te barbecueën in de tuin, de volgende dag lig ik hier. Dat is een realitycheck van: het kan zo klaar zijn. Gevaar zit in een klein hoekje, en dat heeft me vooral mentaal erg geraakt. Ondanks alles gaat het goed met me. Ik ga zo gauw mogelijk herstellen en weer de oude worden”.

Hij ligt nu dus zwaargewond in het ziekenhuis, maar het gaat naar omstandigheden redelijk goed met hem. We hebben de beelden van Donny in het ziekenhuis hieronder geplaatst (let op: beelden kunnen als schokkend worden ervaren). Hij ziet er zwaar gehavend uit, maar is weer aanspreekbaar. We wensen Donny Roelvink uiteraard veel beterschap toe.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.