Kaan Kurmus the voice of holland
Saved Read later
Deel dit bericht

Geduld Anouk raakt weer op in The Voice of Holland

Vanavond is het geduld van Anouk weer op de proef gesteld in The Voice of Holland. De mannelijke coaches namen uitgebreid de tijd voor het uitwisselen van wederwaardigheden tijdens de blind audition van de 40-jarige Kaan Kurmus. Anouk liet duidelijk merken dat ze het opnieuw allemaal veel te lang vond duren.

Optreden Kaan Kurmus TVOH

https://www.youtube.com/watch?v=swp4XKPDHaY&ab_channel=30ks%2absbefore2021

Kaan Kurmus zong het zummer Simarik (Kiss Kiss) van de Turkse popzanger Tarkan. De eerste noten zijn nog maar net gezongen of Waylon, Ali B en Jan Smit draaiden hun stoelen. Anouk is de enige coach die niet draait. Zodra Kaan een coach mag gaan kiezen begint de ophef. Jan vraagt aan Kaan of hij wel eens in Volendam is geweest en belooft hem zelfs een rondleiding. Kaan reageert in het Engels omdat hij de Nederlandse taal nog niet geheel machtig is ondanks dat hij hier al vier jaar woont. Hierbij gebruikt hij de Engelse uitdrukking “ik heb een geheugen als een vis”, wat tot hilariteit onder de coaches leidt. Van het een komt het ander, en Jan legt uit dat hij uit een vissersfamilie komt. Kaan vertelt op zijn beurt over zijn eigen familie die zich bezighoudt met wijnproductie.

Bekijk ook:
Deze celstraffen staan er op het maken van synthetische drugs

Anouk ongeduldig The Voice of Holland

Op dat moment voelt Anouk zich geroepen om er wat van te zeggen. “Een hele rare conversatie dit. Gaat iemand nog iets zeggen over zijn stem? Ik wil gewoon naar huis, echt ik begrijp dit niet.” Vorige week was er ook al ophef toen Anouk tegen Jan Smit zei dat hij ‘gewoon zijn bek moest houden'. Wellicht was dat ook de reden dat Waylon er nog een beetje sfeer in probeerde te houden door Anouk een compliment te geven: “Even kort en ik meen het oprecht: ik vind het klasse hoe je dit doet, zo ergens in een hokje zitten ver weg na het klotejaar dat je hebt gehad”. Het compliment bleek echter niet zo goed te vallen bij Anouk. “Nu wordt het gesprek nóg raarder dan het al was. My gosh, ik heb echt een fucking glas wijn nodig.”

Weerman Ali B

Uiteindelijk heeft Kaan voor Waylon gekozen, maar ook daar hield het nog niet op voor Anouk. We mochten nog heel even genieten van weerman Ali B die ons liet weten wat voor weer we nog konden verwachten met gepaste visuele plaatjes op het scherm van Anouk. “We kunnen wat donderwolken verwachten. En wat bliksem. En wat tornado's. En orkanen.” Anouk besluit het maar over haar heen te laten komen en zit met haar hoofd in haar handen zonder erop te reageren.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.