Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje

Wil je graag een goede luchtreiniger voor in je woning aanschaffen? Grote kans dat je in dat geval bij een Dyson luchtreiniger uit gaat komen. In de wereld van luchtreinigers is Dyson namelijk één van de beste merken. Dit merk levert niet alleen hoogwaardige luchtreinigers af, maar biedt ook tal van soorten luchtreinigers af. Juist doordat je zoveel hebt om uit te kiezen, kun je altijd wel de perfecte luchtreiniger voor in je woning aanschaffen.

Met dit artikel willen wij je graag een handje helpen. In dit artikel laten wij je namelijk kennismaken met de drie beste modellen van dit moment. Als je voor één van deze drie Dyson luchtreinigers kiest, doe je een meer dan prima aankoop. Een aankoop waar je jarenlang van gaat genieten.

Aanbod Dyson luchtreinigers

In het huidige aanbod van luchtreinigers kom je vrij veel Dyson luchtreinigers tegen. Bij Coolblue zijn bijvoorbeeld 10 modellen van dit merk te vinden. Opvallend aan dit aanbod is de diversiteit.

Met sommige luchtreinigers ben je alléén in staat om de lucht te reinigen. Andere luchtreinigers beschikken echter ook nog over een warmtefunctie. Met dank aan die functie kun je de temperatuur van de lucht in je woning regelen. Erg handig, maar daar staat wel een hoger prijskaartjes tegenover.

Ook qua kracht heb je meer dan voldoende keuze bij Dyson. Wat we hiermee bedoelen? Nou, sommige Dyson luchtreinigers kunnen een ruimte van 16 vierkante meter reinigen. Andere Dyson luchtreinigers zijn in staat om een ruimte van 20 vierkante te reinigen. Ongeacht hoe groot je woonkamer/slaapkamer is, kun je altijd wel een geschikte Dyson luchtreiniger vinden.

Tot slot blijkt de diversiteit uit de prijskaartjes. De prijskaartjes van de Dyson luchtreinigers lopen flink uiteen, waardoor dit één van de belangrijkste criteria is. Ongeacht voor welke Dyson luchtreiniger je kiest, geniet je wel enkele voordelen:

 • Makkelijke bediening. Nagenoeg alle Dyson luchtreinigers zijn op afstand te bedienen.
 • Fraai design. Dyson besteedt veel tijd en aandacht aan het design van de luchtreinigers. Alle luchtreinigers van dit merk zien er dan ook (erg) stijlvol uit.
 • Prima kwaliteit. Dyson staat voor kwaliteit. Mocht je voor één van de Dyson luchtreinigers kiezen, ben je hierdoor van een lange levensduur verzekerd.

Wat zijn de beste Dyson luchtreinigers?

Wil je graag een goede luchtreiniger voor in huis kopen? Dan raden wij je in de basis al aan om naar het aanbod van Dyson te kijken. In het aanbod van Dyson vind je namelijk meerdere goede luchtreinigers. Maar, voor welke luchtreiniger van Dyson kun je nou het beste kiezen? Op die vraag ga je hieronder het antwoord vinden.

Wij hebben allerlei Dyson luchtreinigers uit mogen proberen. Aan de hand van onze test hebben wij vervolgens een top 3 samen kunnen stellen. Over de drie beste luchtreinigers van Dyson vertellen we je hieronder graag meer.

Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver

Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje 13

Gaat je voorkeur uit naar een betaalbare Dyson luchtreiniger? En wil je bij voorkeur ook dat de luchtreiniger niet al te groot is? Dan doe je er verstandig aan om voor de Dyson Pure Cool Me te kiezen. Dit is volgens ons de beste voordelige Dyson luchtreiniger.

Wat je voor deze Dyson luchtreiniger moet betalen? Bij CoolBlue betaal je een bedrag van 399 euro. In onze ogen is dat een meer dan prima prijskaartje, zéker met het oog op de kwaliteit en mogelijkheden.

Met deze luchtreiniger geniet je van veel schonere lucht. De lucht wordt door deze luchtreiniger aangezogen, gezuiverd en vervolgens weer weggeblazen. Belangrijk voordeel hierbij is ook dat je deze luchtreiniger als ventilator kunt gebruiken. Je bent daardoor in staat om – met deze luchtreiniger – een verkoelend briesje in je huis te creëren. Overigens kun je hierbij uit maar liefst 10 ventilatiestanden kiezen. Ideaal!

Tijdens het reinigen maakt de Dyson Pure Cool Me gebruik van filters. Zodra deze filters vol/verstopt zitten, krijg je hier een melding van op het LCD display. Je kunt deze filters vervolgens binnen een handomdraai wisselen.

Ook is het ideaal dat deze luchtreiniger voor relatief grote oppervlakten geschikt is. Ondanks de compacte afmetingen kun je een ruimte tot maar liefst 20 vierkante meter reinigen. In deze ruimte kun je dus ook een fijn briesje creëren.

Bij de Dyson Pure Cool Me valt ook de oscillatiefunctie op. Met dank aan deze functie beweegt het apparaat van links naar rechts met een bereik van 70°. Met dank aan deze beweging wordt de gehele kamer van schone lucht voorzien.

Al met al zijn wij heel erg te spreken over deze luchtreiniger. Wel moet je er goed rekening mee houden dat deze reiniger géén dienst kan doen als verwarming. Je kunt een ruimte niet opwarmen met deze luchtreiziger. Tevens moet je goed rekening houden met het geluidsniveau.

Voordelen:

 • Eén van de voordeligste Dyson luchtreinigers
 • Inclusief oscillatiefunctie
 • Ook als ventilator te gebruiken
 • Duidelijk LCD display
 • Geschikt voor ruimtes tot 20 vierkante meter
 • Filters zijn makkelijk te vervangen

Nadelen:

 • Koelt of verwarmt niet
 • Maakt vrij veel lawaai

Dyson Pure Cool

★★★★★
399,00
299,00
Coolblue.nl
Bijgewerkt op 23 juni 2024 17:48

Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje 14

Een onwijs fraaie, krachtige en handige luchtreiniger. Dat is de manier waarop we de Dyson Purifier Cool Formaldehyde kunnen omschrijven. Deze luchtreiniger doet zijn werk meer dan prima, biedt handige extra’s en ziet er onwijs fraai uit.

Bij deze luchtreiniger ligt de focus vooral op formaldehyde. Dit is een kleurloos gas met een prikkelende geur. Gedurende de dag adem je dit in, terwijl formaldehyde ook in voeding verwerkt zit. Met dank aan deze Dyson Purifier Cool Formaldehyde wordt de formaldehyde uit de lucht in je woning gezuiverd. Je ademt hierdoor schone en gezonde lucht in.

Behalve formaldehyde zorgt deze luchtreiniger ook voor een reiniging van stof, bacteriën en pollen. Zodra je deze luchtreiniger in je woning zet, merk je dit direct op aan bijvoorbeeld je ademhaling en het wooncomfort.

Zoals we eerder al stelden, brengt deze luchtreiniger handige extra’s met zich mee. Zo kun je ‘m ook als ventilator gebruiken, heeft ‘ie een 360 graden HEPA filter en kun je ‘m via je smartphone bedienen. Mocht je deze luchtreiniger als ventilator willen gebruiken, kun je ‘m uiteraard geheel naar wens instellen.

Wat ons betreft is dit één van de mooiste Dyson luchtreinigers van dit moment. Geef deze luchtreiniger een mooi plekje in je woning, bedien de luchtreiniger naar wens en geniet van veel meer wooncomfort. Zodra je naar deze luchtreiniger kijkt, word je dankzij het fraaie design nóg blijer.

Voordelen:

 • Neutralist stof, pollen, bacteriën en formaldehyde
 • Via je smartphone te bedienen
 • Erg fraai design
 • Ook als ventilator te gebruiken
 • 360 graden HEPA filter techniek
 • Inclusief nachtmodus

Nadelen:

 • Maakt relatief veel lawaai
 • Koelt de ruimte niet

Dyson Purifier Cool Wit/Zilver

★★★★★
649,00
Coolblue.nl
Bijgewerkt op 23 juni 2024 17:48

Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver

Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje 15

Gaat je voorkeur uit naar een veelzijdige, krachtige en fraaie luchtreiniger? En wil je bij voorkeur een relatief groot oppervlakte kunnen reinigen? Dan is de Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver de beste optie voor je. Dit is wat ons betreft één van de beste Dyson luchtreinigers.

Wat zo goed aan deze luchtreiniger is? Onder meer dat je ‘m ook als ventilator kunt gebruiken. Met name tijdens de warme zomermaanden komt dit goed van pas. De luchtreiniger reinigt in dat geval de lucht, maar zorgt ook direct voor een verkoelend briesje. Wil je hier ook ’s avonds of ’s nachts van genieten? Dan komt de nachtmodus maar al te goed van pas.

Tevens is het grote LCD scherm erg handig. Op dit display zie je bijvoorbeeld vermeld staan wanneer je de filters moet vervangen. Ook kun je op dit display de luchtkwaliteit aflezen. De Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver meet namelijk 24 uur per dag de luchtkwaliteit in je woning.

Zoals we hierboven al aangegeven hebben, is deze luchtreiniger voor grotere oppervlakten geschikt. Je kunt namelijk ene ruimte van wel 26 vierkante meter met deze luchtreiniger laten reinigen. Geweldig.

Zou je je luchtreiniger graag van een afstandje willen bedienen? Dat is mogelijk dankzij de Dyson Link app. Met deze app kun je de luchtreiniger via je smartphone bedienen! Houd alleen rekening met het geluidsniveau en het feit dat deze luchtreiniger niet als koeling kan voorzien.

Voordelen:

 • Ook als ventilator te gebruiken
 • Geschikt voor grotere oppervlakten (tot 26 m2)
 • Meet en rapporteert voortdurend de luchtkwaliteit in je woning
 • Duidelijk LCD display
 • Via je smartphone te bedienen
 • Inclusief nachtmodus

Nadelen:

 • Maakt relatief veel lawaai
 • Koelt de ruimte niet

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde

★★★★★
799,00
Coolblue.nl
Bijgewerkt op 23 juni 2024 17:48

Hoe vind je de beste Dyson luchtreiniger?

 • Stap 1: zet je wensen op een rijtje
 • Stap 2: kijk goed naar bovengenoemde Dyson luchtreinigers
 • Stap 3: schaf de gewenste Dyson luchtreiniger aan

TIP: Ben je op zoek naar een luchtreiniger met een kleiner budget? Bekijk hier de top 10 van CoolBlue.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.