Dit waren de meest besproken showbizz roddels van afgelopen maand 14
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit waren de meest besproken showbizz roddels van afgelopen maand

Roddels en geruchten zijn een onvermijdelijk onderdeel van de Nederlandse showbizzwereld. Ze vullen de tabloids, gesprekken bij de koffieautomaat en social media-feeds. Of het nu gaat om romantiek, vriendschap of controversiële uitspraken, deze roddels houden ons als publiek geïntrigeerd en gefascineerd. Hoewel ze soms oppervlakkig of zelfs schadelijk kunnen zijn, dragen ze ook bij aan de levendige en dynamische wereld van de  showbizz. Met constant draaiende media en nieuwsgierigheid van het publiek, is het geen verrassing dat er altijd wel iets interessants aan de hand is. Dit zijn de meest spraakmakende roddels van oktober.

Jade Anna snel over break-up heen

Jade Anna van Vliet, een van de meest bekende Nederlandse influencers, heeft niet lang de tijd genomen om de relatiebreuk met YouTube Gio Latooy te verwerken. Na de spraakmakende break-up video, die halverwege september op het YouTube kanaal van Gio verscheen, werd Jade al vaker bij thuiswedstrijden van AZ gespot.

De geruchtenmolen begon al op volle toeren te draaien, en de jonge influencer werd aan verschillende spelers van de Alkmaarse club gelinkt. Echter bracht Roddelpraat het verlossende woord afgelopen maand, en onthulden zij de nieuwe liefde van Jade Anna: Bryan Koster. Bryan is de zoon van de commercieel directeur van AZ, die momenteel in de top 3 van de Eredivisie meedraaien. Officieel is het koppel nog niet naar buiten getreden, maar alles wijst erop dat de twee een setje zijn.

Liet Britney Spears haar ongeboren kind weghalen?

Justin Timberlake en Britney Spears gingen al ruim 20 jaar geleden uit elkaar, al lijkt nu pas één van hen de vuile was buiten te hangen. De inmiddels 41-jarige zangeres treed in haar persoonlijke boek The Woman in me voor het eerst naar buiten met persoonlijke details over haar leven en wat er al die tijd achter de grote popster schuilde.

Naar verluidt staat in het boek ook het verhaal over de weggehaalde liefdesbaby van het toenmalige stel, en verteld Britney dat zij niet achter de abortus stond, maar Timberlake er van overtuigd was dat het jonge koppel er nog niet klaar voor was om voor een kind te zorgen. De zangeres verklaart dat de abortus ‘een van de zwaarste dingen is die ze ooit heeft moeten doen’. Justin Timberlake wacht volgens bronnen gespannen op de boekrelease, uit angst voor details die eerder niet bekend zijn gemaakt. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

The Woman in Me - Nederlandse editie

★★★★★
15,00
Bijgewerkt op 15 juni 2024 13:17

Date Bradley Cooper met jong model?

Een bron dichtbij Bradley Cooper weet te melden dat de 48-jarige acteur en het 28-jarige model Gigi Hadid ‘elkaar op een casual manier beter leren kennen’. De twee sterren worden regelmatig samen gespot, en lijken het op die momenten erg leuk te hebben met z’n tweeën. Toch denken de mensen die dichtbij het potentieel liefdeskoppel staan dat een échte liefdesrelatie er niet snel in zal zitten voor de twee. ‘Ze snappen beiden maar al te goed hoe beroemdheid werkt, en wat een eventuele relatie met zich mee zou brengen in de media.

Ze hebben het allebei enorm druk, hebben grote carrières, en hebben allebei kinderen. Liefde tussen de twee zie ik niet snel gebeuren.’ Cooper en Hadid hebben allebei nog jonge kinderen. Bradley Cooper heeft samen met internationaal topmodel Irina Shayk een dochter van 6 jaar oud, terwijl Gigi Hadid ook een dochter heeft uit haar vorige relatie. Zij heeft een 3-jarige dochter, samen met oud-lid van One Direction Zayn Malik.

Bekijk ook:
Dit is roddelkoningin Yvonne Coldeweijer

Poll Ben jij een fan van de laatste roddels en juicy verhalen?

Altijd klaar voor de nieuwste juice!23.8%
Nee, ik blijf liever bij de feiten23.8%
Af en toe52.4%
📊 Bekijk resultaten
1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.