Poll: Is dit het einde voor The Voice of Holland? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Poll: Is dit het einde voor The Voice of Holland?

Is dit het einde The Voice of Holland? Het immens populaire zangprogramma van RTL verkeert in zwaar weer nadat deze week bekend werd gemaakt dat meerdere mensen hebben geklaagd over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Meerdere mannen zouden zich hier schuldig aan hebben gemaakt en het is maar de vraag of het programma dit wel kan overleven. Denk jij dat dit het einde voor The Voice of Holland is? Of zullen de gevolgen niet zo ernstig zijn? Deel je mening in de onderstaande poll of laat een reactie achter!

Dit weekend was The Voice het onderwerp van alle gesprekken in Nederland. RTL kwam op zaterdag met de mededeling dat het programma tijdelijk van de buis werd gehaald omdat er beschuldigingen zijn gedaan van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Deze beschuldigingen kwamen aan het licht dankzij onderzoek van Tim Hofman en zijn programma BOOS, dat nog uitgezonden moet worden. RTL wachtte de uitzending niet af en besloot meteen stappen te ondernemen.

Bandleider Jeroen Rietberger stapt op

Vervolgens wilde heel Nederland weten wie dan precies beschuldigd werden van dit gedrag. Daar hoefden we niet lang op te wachten want al gauw bekende bandleider Jeroen Rietbergen zijn betrokkenheid. Hij nam verantwoordelijkheid en stapte per direct op.

Ali B ontkent beschuldigingen

Niet alleen Jeroen Rietbergen wordt beschuldigd van wangedrag, want ook Ali B wordt genoemd als een van de mannen die seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond. Er is namelijk aangifte gedaan tegen de coach, die al sinds het vierde seizoen in een van de rode stoelen zitten.

Ali B ontkent echter alle beschuldigingen en zegt in een bericht op Instagram 100 procent overtuigd te zijn van zijn onschuld.

Anouk en T-Mobile vertrekken bij The Voice

Het is nu afwachten hoe het verder gaat met The Voice of Holland. Er komt een extern onderzoek naar alle beschuldigingen en donderdag zal de uitzending van BOOS te zien zijn. Toch wacht niet iedereen af tot de onderste steen boven is gehaald om een conclusie te trekken.

T-Mobile heeft laten weten niet langer sponsor te zijn van het programma. Het telecombedrijf heeft per direct de samenwerking stopgezet, omdat het geen enkele vorm van grensoverschrijdend gedrag goedkeurt.

Anouk – die voor de zesde keer te zien was als een van de coaches – kondigde op zondag ook haar vertrek aan. In een video op Instagram kwam ze met haar reactie op de “pleuriszooi”. Eigenlijk wilde Anouk de aflevering van BOOS afwachten, maar na een aantal statements te hebben gezien en een paar telefoontjes wist ze genoeg. De zangeres stelt niet te willen werken voor een corrupte bende en stopt.

Komen er nog meer onthullingen?

De grote vraag is of er nog meer grote onthullingen komen. Daarvoor moeten we nog even wachten. Op donderdag zal heel Nederland waarschijnlijk wel voor de televisie zitten als de aflevering van BOOS verschijnt. En daarnaast zal het externe onderzoek van RTL misschien ook nog wat nieuwe inzichten opleveren.

Bekijk ook:
Deze bekende zangers deden voor de grap mee aan The Voice

Einde verhaal voor The Voice of Holland?

Hoe gaat het nu verder met The Voice of Holland? Het programma kon altijd rekenen op een miljoenpubliek, maar kan het na alle beschuldigingen nog wel terugkeren op de televisie? Wat denk jij? Deel je mening in de onderstaande poll, of laat een reactie achter!

  • Is dit het einde voor The Voice of Holland?

    • Ja, dit is einde verhaal voor The Voice
    • Nee, het programma kan dit nog wel overleven
Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.