Noa Vahle
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is de bizar grote woning van Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol

Linda de Mol is zo onderhand wel een bekende verschijning op de televisie, maar we hebben haar dochter, Noa Vahle, iets minder op ons netvlies gehad. Toch is Noa veel bezig met de media. Ze woont in het centrum van onze hoofdstad, een locatie waar een hoop mensen tot op het bot toe jaloers op zullen zijn. Laten we even een kijkje nemen.

Noa Vahle is de dochter van Linda de Mol

De 22 jarige blonde dochter van Linda de Mol zou zomaar een jongere versie van de presentatrice zelf kunnen zijn, want ze lijkt bizar veel op haar moeder. De student heeft een optrekje waar duidelijk het geld van de Mol doorheen heeft gerold, want de gemiddelde student in Amsterdam betaalt een vermogen om op de oppervlakte van een postzegel te kunnen wonen. Noa heeft dat probleem niet.

Ze werkt achter de schermen bij Vandaag Inside en werkt regelmatig als sportverslaggeefster. Ze heeft dus een duidelijke interesse voor sport. Ze heeft thuis in ieder geval de ruimte om radslagen en salto’s te oefenen, want dat kan makkelijk in haar zeer luxe en ruime appartement. Als we kijken naar de foto’s van de strakke witte muren en de hoge ramen dan zal er een flinke duit voor zijn betaald.

Bekijk ook:
Dit waren de meest besproken showbizz roddels van afgelopen maand

Appartement vlakbij de Jordaan

Het luxe appartement bevindt zich vlakbij de Jordaan en heeft een woonoppervlak van maar liefst 143 vierkante meter. Met de drie ruime slaapkamers kan Noa na een nachtje doorzakken in het studentencafé met haar vrienden bij haar thuis uitbrakken. Er is uiteraard ook een luxe badkamer aanwezig en de woonkamer is er eentje waar menig Amsterdammer een moord voor zou doen. Oh ja, de woning heeft ook nog twee ruime balkons.

Het appartement heeft twee woonlagen. Het is bekend dat je een aardig bedrag uit je zak mag kloppen als je een huis in Amsterdam wilt kopen, en dat is ook zo. Noa en haar moeder hebben €875.000 neergeteld voor deze luxueuze woning. We kunnen namelijk van website BekendeBuren opmaken dat Linda de Mol gedeeltelijk eigenaar is van dit optrekje. Op deze site zijn ook alle foto’s van de woning te zien. Verbaas en verwonder u.

Bekijk ook:
Dit waren de meest besproken showbizz roddels van afgelopen maand

noa vahle appartement

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

One Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.