Erik de Vogel
Saved Read later
Deel dit bericht

Erik de Vogel uit GTST heeft een bloedmooie dochter uit een eerder huwelijk

We kennen Erik Vogel allemaal als Ludo Sanders, de meedogenloze zakenman die Meerdijk in soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden terroriseert. Maar de acteur laat in het echte leven mooiere sporen na. Maak kennis met de beeldschone Alix de Vogel, de dochter die hij heeft uit een eerder huwelijk. Wat een plaatje.

Erik de Vogel heeft niet stilgezeten

Erik Vogel is een ware veteraan als het gaat om zijn rol als Ludo Sanders in GTST. De Haarlemse acteur is niet meer weg te denken uit de soapserie, maar hij is buiten de set ook erg actief. Erik Vogel heeft inmiddels drie kinderen. Hij heeft met zijn huidige vrouw, Caroline de Bruijn (die de rol van Janine Elschot speelt in de serie) een dochter, die luistert naar de naam Solange Victoria de Vogel. En hij heeft Vince en Alix, uit zijn vorige huwelijk.

Alix vinden we helaas niet voor de camera, maar ze staat er wel veel achter. Ze heeft namelijk een grote passie voor fotograferen. Wat ons betreft mag ze zelf ook wat vaker voor de camera staan, want ze is werkelijk prachtig. Als we naar haar foto’s kijken kunnen we zien dat ze graag interieur, fashion en portretten op de gevoelige plaat vastlegt. Ze is duidelijk een talent, en ze is nog bloedmooi ook.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Alix de Vogel is betoverend op Instagram

De brunette is inmiddels 26 jarige Alix is ook een bezige bij, dat heeft ze niet van een vreemde. Ze heeft haar eigen online platform, waarop ze positiviteit en motivatie predikt. Het staat vol met inspirerende teksten en andere interessante onderwerpen. Daarnaast plaatst de mooie Alix ook nog regelmatig de prachtigste foto’s op haar instagram-account. Ze schiet ook prachtige plaatjes van haar jongere zus Solange.

En we hopen dat ze nog lang doorgaat met haar bezigheden als fotografe want ze is er bizar goed in. Misschien kan ze binnenkort een fotoshoot doen op de set van GTST. Stiekem hopen we dat Alix de Vogel zelf ook wat vaker voor de camera gaat staan, want met haar looks zou een modellencarrière haar ook niet misstaan. Tot die tijd moeten we het doen met de prachtige foto’s die we hieronder hebben geplaatst, waar ook zus Solange op te zien is.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

 

 

 

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.