linda de mol
Saved Read later
Deel dit bericht

Op deze manier probeerde Linda de Mol haar seksleven met Jeroen Rietbergen spannend te houden

Binnenkort moet Jeroen Rietbergen zich verantwoorden voor zijn seksueel overschrijdende gedrag op de set van The Voice of Holland. Dat deze opgewonden hond zijn libido niet onder controle heeft is nu algemeen bekend. Maar Linda de Mol onthulde in 2018 al dat ze verregaande maatregelen trof om haar seksleven met Rietbergen spannend te houden.

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol

Wie nog niet van het schandaal rondom The Voice of Holland heeft gehoord heeft waarschijnlijk een winterslaap gehouden op het diepste punt van de oceaan, want het geschreeuw in de media was oorverdovend. Jeroen Rietbergen kon zijn opgewonden tengels niet thuishouden, wat door het programma Boos aan het licht werd gebracht. Ook juryleden Marco B en Ali B worden binnenkort verhoord, maar dat terzijde.

Het seksleven van Linda de Mol en Rietbergen lag blijkbaar al tijden op standje waakvlam, want in 2018 kwam de Mol met een geniale tip om een beetje peper tussen de lakens te gooien. Ze is niet van de latex pakjes en zweepjes, dus kwam ze op het idee om Rietbergen een ‘carte blanche’ te geven. “Als je deze kaart op een dag inlevert, dan doe ik alles wat je wilt” aldus Linda de Mol in het interview.

Linda de Mol gaf Jeroen Rietbergen Carte Blanche

We weten niet of Jeroen Rietbergen daadwerkelijk gebruik heeft gemaakt van het geparfumeerde kaartje van Linda. Blijkbaar had hij een andere opvatting over de term ‘carte blanche’ want hij heeft toegegeven dat hij nog meer rokjes in zijn handen heeft gehad dan Donatella Versace. Hoe dan ook, we weten allemaal hoe het jaren na dat interview is afgelopen.

The voice heeft geen stem meer, en ligt ergens geluidloos in een stoffige ladenkast van John de Mol. Jeroen Rietbergen heeft inmiddels vakantie gevierd in een buitenlandse afkickkliniek waar handkarren een doodzonde is. De componist mag zijn ongewenste avonturen binnenkort in ieder geval vertellen aan de zedenpolitie. Of Linda de Mol daarna in een politiepakje in de slaapkamer op hem wacht is vooralsnog niet bekend.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.