De populairste Nederlandse YouTubers van dit moment 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De populairste Nederlandse YouTubers van dit moment

YouTube is al jarenlang een populair platform. En dat is niet zomaar zo, want het platform biedt enorm veel leuke videocontent. Denk bijvoorbeeld aan vlogs, tutorials, muziekvideo’s, covers en pranks. Maar hoe weet je nou welke video’s je echt niet kan missen? Hieronder zetten wij de populairste YouTubers van Nederlandse bodem voor je op een rijtje. 

Jelly

Met 18,7 miljoen abbonees is Jelly een heel populair YouTube kanaal. Dit kanaal is opgezet door Jelle van Vucht. De video’s die hij op zijn kanaal plaatst hebben meestal te maken met gamen, waarbij hij deze games in zijn video’s voorziet van commentaar. Iedere video maakt hij tot een groot succes.

Nikkie Tutorials 

Nikkie de Jager heeft haar eigen YouTube kanaal genaamd Nikkie Tutorials. Hierop deelt zij video’s waarin zij allerlei verschillende make-up tutorials geeft. Ze laat in haar video’s niet alleen zien hoe zij haar favoriete make-up looks maakt, ook plaatst zij zo nu en dan video’s met beroemdheden die zij dan opmaakt. Enkele bekende namen die door Nikkie zijn opgemaakt zijn bijvoorbeeld Kim Kardashian, Lady Gaga en Jessie J. Nikkie de Jager is met haar YouTube kanaal niet alleen in Nederland populair. Over de hele wereld kijken mensen naar haar video’s. Ze spreekt dan ook altijd Engels in haar video’s. Nikkie heeft op haar YouTube kanaal al meer dan 13,5 miljoen abonnees.

Bekijk ook:
Top 10 populairste YouTube video's aller tijden

Kwebbelkop

Jordi van den Bussche, beter bekend als Kwebbelkop, is ontzettend populair op YouTube. Deze Nederlandse gamer maakt Engelstalige video’s waarin hij een videospel aan het spelen is en daar commentaar op levert. Inmiddels heeft hij zo’n 13,3 miljoen abbonnees op zijn YouTube kanaal.

Enzo Knol

Al sinds 2013 is Enzo Knol bezig met vloggen. En met succes, want hij is één van de populairste Nederlandse vloggers op YouTube. Enzo Knol plaatst iedere dag een video op zijn YouTube kanaal, waarin hij zijn dagelijkse leven aan de wereld laat zien. Het kanaal van Enzo Knol heeft meer dan 2,4 miljoen abonnees.

Bekijk ook:
Top 10 meest gehate YouTube video's

StukTV

Met series als Jachtseizoen, Roadtrippers, de Kluis en Opgesloten heeft StukTV bewezen dat zij zeker thuishoren in dit rijtje. Giel, Thomas en Stefan maken ontzettend creatieve content dat leuk is voor jong én oud. Iedere woensdag om 17:00 uur komt er een video online waarin de heren een opdracht uitvoeren die de kijkers eerder al hebben bepaald.

De video’s van StukTV worden ontzettend veel bekeken. Dit hebben zij mede te danken aan het feit dat zij regelmatig gekke en lachwekkende opdrachten uitvoeren. Naast de video op woensdag, komt het vaak voor dat op zaterdag een aflevering van een nieuwe serie van StukTV op het kanaal wordt geplaatst. De series van StukTV worden enorm goed bekeken. Niet gek dus dat het kanaal inmiddels al 2,4 miljoen abonnees heeft.

Dylan Haegens 

Limburger Dylan Hagens mag zeker niet in dit rijtje ontbreken. Dylan plaatst iedere week video's op zijn YouTube kanaal, die heel vaak worden bekeken. Dylan staat vooral bekend om zijn komische video’s. De laatste jaren zijn vooral de top 10 video’s van Dylan heel populair bij de kijkers. Het kanaal van Dylan Haegens heeft 1,8 miljoen abonnees.

Bekijk ook:
Tien wereldsterren die beroemd werden via YouTube

Milan Knol

De familie Knol doet het goed op YouTube, want naast Enzo is ook Milan op YouTube heel populair. Milan plaatst op zijn YouTube kanaal meerdere video’s in de week. Dit kan van alles zijn: van een gaming video tot een video met een bekende Nederlander. Het kanaal heeft 1,3 miljoen volgers.

MeisjeDjamila

Djamila is niet alleen een populaire YouTuber, ook is zij een zangeres en actrice. Door haar YouTube kanaal MeisjeDjamila is zij steeds populairder geworden. In haar video’s test zij dingen uit en doet zij allerlei challenges. Het kanaal heeft bijna 1,3 miljoen volgers.

Bekijk ook:
Wat verdienen de best betaalde YouTube vloggers?

Kalvijn

Kelvin Boerma, beter bekend als Kalvijn, is één van de bekendste YouTubers van Nederlandse bodem. Zijn video’s zijn vaak grappig en origineel. Zijn video’s worden dan ook ontzettend veel bekeken. Helemaal niet gek dus dat het kanaal van Kalvijn al meer dan 1,2 miljoen abonnees heeft. Het aantal abonnees op zijn kanaal groeit dan ook heel snel, dus we zullen de komende jaren nog veel van deze YouTuber horen.

Gio

Gio Latooy is al jaren een hit op YouTube. In zijn vlogs geeft hij mensen een kijkje in zijn drukke leven. De video’s van Gio leiden dan ook tot veel kijkers én vaste abonnees. Het kanaal heeft momenteel al 1,25 miljoen abonnees.

Bekijk ook:
Deze YouTube-ers riskeren hun leven voor de views

Bekijk ook:

3 Comments

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.