in ,

LOLLOL

De 5 meest bekeken opmerkelijke YouTube video’s aller tijden!

YouTube. We kunnen maar geen genoeg krijgen van dit té gekke video content platform. We bekijken niet alleen massaal de meest leuke, stomste, afgrijselijkste of emotionele filmpjes, we plaatsen ze natuurlijk ook. Toch krijgen onze video’s vaak bij lange na niet de views die ze verdienen. Hoe anders is dat bij de onderstaande exemplaren. Zij mogen zich tot het exclusieve rijtje van meest bekeken YouTube video aller tijden rekenen. Genoeg gelezen, let’s just watch!

1. Judson Laipply in Evolution of Dance – 307.033.439 weergaven

Het filmpje lag al even te verstoffen in de kast, maar Judson besloot in 2006 toch om de video openbaar te zetten op YouTube. Niet zonder succes, want binnen no-time kon de video van de Evolution of Dance op meer dan 10.000.000 views rekenen. Die teller is nu al lekker opgelopen. In de video voert Judson diverse dansstijlen uit. Het begint een beetje oubollig met Elvis, want uiteraard ook de bedoeling is, maar wordt gaandeweg steeds spectaculairder. Zeker een aanrader om te bekijken dus!

Bekijk ook:
Earth Day: wat is de dag van de aarde en wat is er bijzonder aan?

2. Keyboard Cat – 57.589.038 weergaven

Hoewel de video eigenlijk best wel flauw is, is het toch echt een legendarische clip geworden. Dat was in het begin zeker niet op de opzet, en de video was dan ook niet écht een succes op het platform. Totdat ‘O’Farrell de video gebruikte onder een filmpje waarin te zien is hoe iemand van de trap af flikkert. Hij verzon er de geweldige tekst “Play him off, Keyboard Cat” bij en een YouTube sensatie was geboren. Mocht je tegenwoordig een video bekijken waarin iemand genadeloos hard van een roltrap naar beneden valt, grote kans dat de muzikale ondersteuning dan van Keyboard Cat afkomt.

3. Sneezing Panda – 2.978.329 weergaven

De panda moeder in deze video schrikt zich echt compleet het licht uit de ogen. Haar kleintje ligt namelijk niets vermoedend te slapen, terwijl ze snel een panda-snack naar binnen werkt. Als haar panda kind dan ineens een enorme nies ten gehore brengt, is dat inderdaad even schrikken. Hoewel het origineel van deze video niet zonder toestemming geplaatst mag worden, hebben we toch nog een goede kopie van het origineel voor je op de kop weten te tikken

Bekijk ook:
De 10 plagen die Sydney kwellen

4. Charlie bit my finger – 872.420.106 weergaven

Charlie bit my finger is natuurlijk een echte klassieker. Hij mag daarom niet ontbreken in dit rijtje. De video van de twee jongens begint ogenschijnlijk zacht en onschuldig, maar Charlie zet zijn activiteiten later in de video wat kracht bij. Het is dan ook niet voor niets dat “Charlie bit me” in dit rijtje terecht is gekomen. En met ruim 800.000.000 views is dat wat ons betreft ook helemaal terecht.

5. David after dentist – 139.193.138 weergaven

We kennen allemaal wel de Amerikaanse tandarts filmpjes. Een patiënt zit knetterstoned in de bijrijdersstoel van de auto terwijl hij écht de grootste bullshit uitkraamt. David maakt het allemaal nog een tandje erger. Hij vraagt zich aan het einde van de video gelukkig wel af of dit iets blijvend is.

Bekijk ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

cadeaupakket

Alweer een bloemetje? Geef eens een cadeaupakket cadeau!

Rechtzaak R. Kelly uitgesteld