De 5 meest bekeken opmerkelijke YouTube video's aller tijden! 14
Saved Read later
Deel dit bericht

De 5 meest bekeken opmerkelijke YouTube video’s aller tijden!

YouTube. We kunnen maar geen genoeg krijgen van dit té gekke video content platform. We bekijken niet alleen massaal de meest leuke, stomste, afgrijselijkste of emotionele filmpjes, we plaatsen ze natuurlijk ook. Toch krijgen onze video’s vaak bij lange na niet de views die ze verdienen. Hoe anders is dat bij de onderstaande exemplaren. Zij mogen zich tot het exclusieve rijtje van meest bekeken YouTube video aller tijden rekenen. Genoeg gelezen, let’s just watch!

1. Judson Laipply in Evolution of Dance – 307.033.439 weergaven

Het filmpje lag al even te verstoffen in de kast, maar Judson besloot in 2006 toch om de video openbaar te zetten op YouTube. Niet zonder succes, want binnen no-time kon de video van de Evolution of Dance op meer dan 10.000.000 views rekenen. Die teller is nu al lekker opgelopen. In de video voert Judson diverse dansstijlen uit. Het begint een beetje oubollig met Elvis, want uiteraard ook de bedoeling is, maar wordt gaandeweg steeds spectaculairder. Zeker een aanrader om te bekijken dus!

2. Keyboard Cat – 57.589.038 weergaven

Hoewel de video eigenlijk best wel flauw is, is het toch echt een legendarische clip geworden. Dat was in het begin zeker niet op de opzet, en de video was dan ook niet écht een succes op het platform. Totdat ‘O'Farrell de video gebruikte onder een filmpje waarin te zien is hoe iemand van de trap af flikkert. Hij verzon er de geweldige tekst “Play him off, Keyboard Cat” bij en een YouTube sensatie was geboren. Mocht je tegenwoordig een video bekijken waarin iemand genadeloos hard van een roltrap naar beneden valt, grote kans dat de muzikale ondersteuning dan van Keyboard Cat afkomt.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

3. Sneezing Panda – 2.978.329 weergaven

De panda moeder in deze video schrikt zich echt compleet het licht uit de ogen. Haar kleintje ligt namelijk niets vermoedend te slapen, terwijl ze snel een panda-snack naar binnen werkt. Als haar panda kind dan ineens een enorme nies ten gehore brengt, is dat inderdaad even schrikken. Hoewel het origineel van deze video niet zonder toestemming geplaatst mag worden, hebben we toch nog een goede kopie van het origineel voor je op de kop weten te tikken

4. Charlie bit my finger – 872.420.106 weergaven

https://youtu.be/_OBlgSz8sSM

Charlie bit my finger is natuurlijk een echte klassieker. Hij mag daarom niet ontbreken in dit rijtje. De video van de twee jongens begint ogenschijnlijk zacht en onschuldig, maar Charlie zet zijn activiteiten later in de video wat kracht bij. Het is dan ook niet voor niets dat “Charlie bit me” in dit rijtje terecht is gekomen. En met ruim 800.000.000 views is dat wat ons betreft ook helemaal terecht.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

5. David after dentist – 139.193.138 weergaven

We kennen allemaal wel de Amerikaanse tandarts filmpjes. Een patiënt zit knetterstoned in de bijrijdersstoel van de auto terwijl hij écht de grootste bullshit uitkraamt. David maakt het allemaal nog een tandje erger. Hij vraagt zich aan het einde van de video gelukkig wel af of dit iets blijvend is.

Bekijk ook:

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.