Top 10 meest gehate YouTube video's 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 meest gehate YouTube video’s

Wat zijn de meest gehate YouTube-videos? Eerder gingen we al in op de bekendste Nederlandse YouTubers, en nu geven we een overzicht van de meest irritante YouTube video's van dit moment.

10. Can this video get 1 million dislikes? – 5.1 miljoen dislikes

De video Can this video get 1 million dislikes? van PewDiePie staat op de tiende plek in de top 10 van meest gehate YouTube video's. Of de video van de bekende YouTuber echt zo gehaat wordt is maar de vraag, hij vraagt namelijk zelf om dislikes. Zijn volgers geven hier wel trouw gehoor aan, want ongeveer 94 procent van de duimpjes zijn negatief.

9. Bath Song – 5.4 miljoen dislikes

Op de negende plek in de top 10 meest gehate YouTube video's staat het kinderliedje van Cocomelon. De video kreeg ruim 5.4 miljoen dislikes. De reacties zijn echter niet alleen negatief, er zijn namelijk ook heel wat mensen die het liedje kunnen waarderen. De video kreeg namelijk ook ruim 7.8 miljoen likes, dat zijn pas gemengde reviews!

Bekijk ook:
Top 10 populairste YouTube video's aller tijden

8. Flores – 5.4 miljoen dislikes

Op de achtste plek in de top 10 van meest gehate YouTube video's staat het recente liedje Flores. De Braziliaanse muziekvideo kwam pas in de zomer van 2020 uit, maar wist in korte tijd al veel negatieve reacties te verzamelen. De video kreeg ruim 5.4 miljoen dislikes en is daarmee niet bepaald populair.

https://youtu.be/pjF6iD9HTGM

7. Учим цвета Разноцветные яйца на ферме Развивающий мультик для детей – 6.9 miljoen dislikes

Geen idee wat hier staat, maar de Russische video krijgt behoorlijk wat negatieve reacties op YouTube. De video staat namelijk op de zevende plek in de top 10 meest gehate YouTube video's. De kindervideo krijgt bijna 7 miljoen dislikes, maar ook 10 miljoen likes. Misschien dat de Russen het wel leuk vinden?

Bekijk ook:
Tien wereldsterren die beroemd werden via YouTube

6. Johny Johny Yes Papa – 8.1 miljoen dislikes

Kindervideo's kunnen op zowel veel liefde als haat rekenen op YouTube, dat blijkt ook maar weer uit de reacties op Johny Johny Yes Papa. De video van LooLoo Kids kreeg ruim 8.1 miljoen dislikes, maar ook ruim 12 miljoen likes. Daarmee staat Johny Johny Yes Papa op de zesde plek in de top 10 meest gehate YouTube video's.

5. YouTube Rewind 2019: For the Record – 9.28 miljoen dislikes

Een video die weinig goed kon doen was YouTube Rewind 2019. De terugblik van YouTube kreeg maar liefst 9.3 miljoen likes en staat daarmee op de vijfde plek in de top 10 meest gehate YouTube video's. Het merendeel van de reviews waren ook negatief voor deze terugblik: ruim 72 procent van de duimpjes gingen omlaag. Dat klinkt misschien slecht, maar de Rewind van 2018 werd nog slechter beoordeeld!

Bekijk ook:
De geschiedenis van YouTube

4. Baby Shark Dance – 10.5 miljoen dislikes

Het laatste kinderliedje in deze top 10 meest gehate YouTube video's is Baby Shark Dance. Het liedje dat je bijna niet meer uit je hoofd krijgt, staat met ruim 10.5 miljoen dislikes op de vierde plek, net buiten de top 3. En net zoals alle andere kindervideo's is het merendeel van de duimpjes positief. Baby Shark Dance kreeg namelijk maar liefst 20 miljoen likes en is momenteel te meest bekeken YouTube-video aller tijden.

3. Baby – 11.9miljoen dislikes

Op de derde plek van de top 10 meest gehate YouTube video's staat het liedje Baby. Baby is de oudste video van deze lijst en kreeg sinds 2010 bijna 12 miljoen dislikes. Genoeg voor een plek in de top 3. Gelukkig voor Bieber kreeg hij ook veel positieve reacties van zijn Beliebers, want de video kreeg ook ruim 15 miljoen likes.

Bekijk ook:
Deze YouTube-ers riskeren hun leven voor de views

2. Sadak 2 Trailer – 13.32 miljoen dislikes

Waarschijnlijk heb je niet van deze film gehoord, maar in India kreeg deze Bollywood film heel veel haat. De trailer van Sadak 2 kreeg maar liefst 13.3 miljoen dislikes en staat daarmee op de tweede plek in de top 10 meest gehate YouTube video's. Fans heeft de film (bijna) niet, want ongeveer 95 procent van alle duimpjes gingen omlaag. Op IMDb is het nog erger, daar krijgt de film gemiddeld een 1.1 als cijfer. Klinkt niet echt als een aanrader.

1. YouTube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind – 18.60 miljoen dislikes

De meest gehate YouTube video aller tijden is – grappig genoeg – van YouTube zelf. Met maar liefst 18.6 miljoen dislikes staat YouTube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind op de eerste plek in de top 10 meest gehate YouTube video's. Veel positieve reacties kreeg de video van YouTube niet, want ruim 86 procent van de duimpjes gingen omlaag. Wie is er nu nieuwsgierig naar de YouTube Rewind van 2020?

Bekijk ook:
De 5 meest bekeken opmerkelijke YouTube video's aller tijden!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.