Wat verdienen de best betaalde YouTubbers?
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat verdienen de best betaalde YouTube vloggers?

Je hebt wel eens van die mensen, waarvan je je gewoon afvraagt hoeveel zij nu precies verdienen met het werk wat zij doen. Hoeveel verdienen vloggers bijvoorbeeld? Kun je rijk worden van YouTube filmpjes? En zijn er specifieke filmpjes die beter werken dan andere? Wij hebben het voor je uitgezocht!

10. James Charles

De nummer 10 van best betaalde Youtubers gaat naar een Amerikaan bekend als James Charles. De YouTube ster heeft zo'n 16.7 miljoen volgers, met een gemiddelde van 4,6 miljoen views per video. Naar schatting heeft hij een kleine 20 miljoen dollar verdient door het maken van zijn filmpjes. Per filmpje verdient hij gemiddeld 79.8k dollar. Zijn filmpjes gaan vooral over make-up en wat voor soort kunstwerken hij hier allemaal mee kan maken.

 

9. Toys and Little Gaby

De YouTube van Toys en Little Gaby is volledig gericht op kinderen. Of het nu gaat om met speelgoed spelen, leuke challenges doen, of gewoon samen spelen, alles wordt geüpload op hun kanaal. Ze hebben zo'n 15.1 miljoen volgers, met een gemiddelde van 7,4 miljoen views per video. Er wordt geschat dat zij ongeveer 27 miljoen verdiend hebben tot nu toe, met een gemiddelde van 89.3k dollar per video. Dat belooft wat voor de toekomst van deze kinderen!

https://www.youtube.com/watch?v=1gFY7KPHps4

8. Collins Key

Het YouTube kanaal van Collins Key is vooral gericht op entertainment. Pranks, challenges, en lifehacks zijn allemaal onderdeel van zijn video's. Hij heeft 20.6 miljoen volgers met een gemiddelde van 23.3 miljoen views per video. De schatting is dat hij ongeveer 29 miljoen dollar heeft verdiend tot nu toe, en gemiddeld 120.9k per video verdient.

7. Kids Diana Show

Waar de meeste best betaalde Youtubers uit de VS komen, komt deze Youtuber uit Oekraïne. Ze heeft 46.9 miljoen volgers waarvan er gemiddeld 29.1 miljoen per video kijken. Zij heeft tot nu toe een verbluffende 85 miljoen dollar verdiend met een gemiddelde van 126.9k dollar per video. Wat ze precies doet? Heel simpel, ze upload video's waarin ze lekker haar leven leeft! Spelen met speelgoed, challenges, speelgoed uitpakken, en de plekken waar zij naartoe gaat vindt zij leuk om te laten zien.

6. Liza Koshy

Je hebt haar waarschijnlijk ook al op Facebook voorbij zien komen. Zij houdt zich vooral bezig met comedy video's, maar deelt af en toe ook handige tips en een kijkje in haar leven. Ze heeft ongeveer 17.8 miljoen volgers en 6.8 miljoen views per video. Haar inkomsten tot nu toe bedragen ongeveer 22 miljoen dollar, en ze heeft een gemiddelde van 133k dollar per video.

5. Lele Pons

Ook deze YouTube houdt zich bezig met het maken en uploaden van korte comedy video's. Ze schijnt best een goede humor te hebben, aangezien ze 15.8 miljoen volgers heeft. Van deze volgers kijken ongeveer 5.7 miljoen volgers alle nieuwe uploads. Ze heeft ongeveer 22 miljoen dollar verdient tot nu toe, met een gemiddelde van 157.7k dollar per video.

4. TheOdd1sOut

Deze YouTube is zeker ‘The Odd 1 Out' aangezien er geen video's van de persoon zelf wordt geüpload. Hij probeert een beetje comedy in ons leven te brengen door korte, grappige verhaaltjes te uploaden in de vorm van animatie met een voice-over. Hiermee heeft hij 14 miljoen volgers weten te krijgen. Opvallend is dat hij gemiddeld 32.2 miljoen views per video heeft. Dat is meer dan het dubbele van zijn volgers. Tot nu toe wordt zijn waarde geschat op 19 miljoen dollar, met 168k dollar per video.

 

3. Like Nastya

Kinderen lijken het ontzettend goed te doen op YouTube. Ook dit keer gaat het om een meisje die gewoon laat zien waar zij allemaal plezier in heeft. Zo kun je haar met slijm zien spelen, knuffelen met poesjes, speelgoed uitpakken, lekker eten maken en nog veel meer. Met deze video's heeft zij 48.1 miljoen volgers weten te krijgen. Per video kijken er ongeveer 50.2 miljoen mensen. Er wordt geschat dat zij tot nu toe 97 miljoen dollar heeft verdiend, met een gemiddelde van 258.5k dollar per video. Deze meid zal voorlopig dus geen speelgoed tekort komen!

2. Dude Perfect

De video's van Dude Perfect zijn al een aantal jaar populair. Hij heeft tot nu toe 49.2 miljoen volgers, en 25.5 miljoen mensen die elke upload trouw kijken. Zijn waarde wordt geschat op ongeveer 68 miljoen dollar met een gemiddelde van 301.3k dollar per video. De video's die hij maakt zijn vooral in het thema van sporten, en dan ook nog met een paar vrienden. Het gaat natuurlijk niet om normale sport, maar om indrukwekkende sporten en trucjes.

1. Vlad en Nikita

Er kan natuurlijk maar een de best betaalde Youtuber zijn, en in dit geval zijn dat Vlad en Nikita. Zij hebben tot nu toe 34,5 miljoen volgers. Ook kijken er gemiddeld 35,4 miljoen mensen per video. Hun waarde wordt tot nu toe geschat op 64 miljoen dollar, en zij verdienen ongeveer 312.3k dollar per video. Wat ze precies doen om al dat geld te verdienen? Heel simpel, ze spelen lekker met elkaar! Natuurlijk kunnen ze wel het allerleukste speelgoed kopen met het verdiende geld, dus dat oogt natuurlijk ook wat leuker.

Bekijk ook:
Dit is Alex Soze: van shockvlogger tot BN'er

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.