Saved Read later
Deel dit bericht

Deze YouTube-ers riskeren hun leven voor de views

YouTube, daar wil je natuurlijk zo veel mogelijk views op. Deze mensen gaan ver, extreem ver voor de views. Ze gaan zo ver dat ze hun leven voor de views riskeren! Natuurlijk hopen we van harte dat ze nog vele jaren prachtige content met ons delen, of ze er over enkele jaren nog zijn is echter nog maar de vraag!

PaulsGear

Motorrijden, het is geweldig natuurlijk. Voor sommige is het bijna een religieuze ervaring. Natuurlijk zit er wel verschil in de choppers van de plaatselijke motorbende en de racemonsters van onder andere deze YouTube-er. PaulsGear scheurt over het wegdek met snelheden rond de 300 km/pu. De views lopen binnen en de beelden zijn prachtig. Hij schermt zijn gezicht af met een helm dat draagt hij in ieder geval wel maar of die helm zijn leven zal redden met zulke snelheden is zeer de vraag. De manier waarop hij over de weg scheurt is riskant, zo riskant dat het waarschijnlijk alleen een kwestie van tijd is voordat het fout gaat en dat zal waarschijnlijk gelijk het einde zijn van PaulsGear.

BlueWorldTV

Deze man is een geweldig duiker. Hij duikt er flink op los, tussen de haaien en andere gekke zeedieren. Het ziet er prachtig uit allemaal en de views lopen binnen maar duiken is niet zonder gevaar. Denk aan problemen met de zuurstof, bloedproppen bij te snel naar boven komen en ga zo nog maar even door. Oh en dan heb je nog de haaien en kwallen. Nee veilig is het allemaal niet maar in vergelijking met de andere in de lijst hebben we het meest vertrouwen in de overlevingskansen van deze duiker.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Göran Winblad

De marathon rennen, 42,2 km is niet eenvoudig. Je moet er veel voor trainen en het kost bijzonder veel energie. Jaarlijks gaat het met vele lopers fout, toch kan het nog extremer. De Ultra marathon is het rennen van een afstand tussen de 50 en 160 km. 160 km is natuurlijk alleen voor de meest extreme renners en zelfs voor hen is het een zware taak. Rennen is iets wat de mens kan maar gezond is het zeker niet. Denk aan schade aan je gewrichten, organen en immuunsysteem. Deze renner maakt het niets uit dat het ongezond is en rent er op los. Leuke beelden, vele views en waarschijnlijk komt er een dag dat zijn hart er genoeg van heeft. Ga liever fietsen zou ik zeggen.

Nathaniel “Coyote” Peterson

Wetenschap kan best leuk zijn, althans voor de kijker dan. Deze man sleept de views binnen met……Het zichzelf laten bijten en steken door allerlei gekke en giftige maar vooral pijnlijke dieren. De Schmidt sting index laat zien hoe pijnlijk een bijt of steek is, en deze man test het nog even voor je uit om te kijken of het waar is. Zie hem vergaan van de pijn, zijn huid opzwellen en wees vooral blij dat de meeste dieren uit de video's niet in Nederland te vinden zijn. Nog even terug naar de Schmidt index, niet alles staat erop. Een van de dieren die je er niet op kunt vinden is de Executioner Wasp en volgens Nathaniel is het de meest pijnlijke steek uit zijn hele carrière.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Bekijk ook:

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.