Top 10 populairste YouTube video's aller tijden 9
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 populairste YouTube video’s aller tijden

We zitten allemaal wel eens op YouTube. Maar weet jij wat de 10 meest bekeken YouTube-video's aller tijden zijn? Zeker weten dat je de meeste video's/liedjes wel eens hebt gehoord of gezien!

10. Maroon 5 – Sugar: 3.29 miljard views

Sugar is een nummer van de band Maroon 5. Het is misschien wel de bekendste single van hun album V. In de leuke video is te zien hoe de band meerdere bruiloften “crasht”. Dat levert geschokte bruidsparen en leuke beelden op. En dat vinden YouTube-kijkers duidelijk leuk om te zien. Op YouTube is de video inmiddels meer dan 3.29 miljard bekeken. En daarmee staat Sugar op de tiende plek in deze top 10.

9. Justin Bieber – Sorry: 3.34 miljard views

Sorry is een single van het popidool Justin Bieber van zijn album Purpose. De video mag dan wel een liedje van Bieber draaien, het zijn de danseressen die de show stelen. Dat format werkt, want Sorry is meer dan 3.34 miljard keer bekeken. De video staat daarmee op de negende plek in deze top 10.

8. Psy – Gangnam Style 3.80 miljard views

Dit liedje kent iedereen natuurlijk. Gangnam Style was een enorme hit in 2012. Het liedje is afkomstig van de Zuid-Koreaanse zanger Psy en veroverde destijds de hele wereld. Eind december 2012 was de video als eerste ooit meer dan 1 miljard keer bekeken. In 2014 bereikte het lied de mijlpaal van 2 miljard views. Met 3.80 miljard views op dit moment is Gangnam Style niet meer de populairste video op YouTube. Psy moet nu genoegen nemen met een achtste plek in de top 10.

Bekijk ook:
Een robot als babysit – hoe makkelijk willen we het hebben?

7. LooLoo Kids – Johny Johny Yes Papa  3.93 miljard views

Dit liedje ken je waarschijnlijk niet, maar het heeft ontzettend veel views op YouTube. Het liedje Johny Johny Yes Papa is een Engels kinderliedje. Dus als je nog een origineel liedje zoekt voor je peuter, bij deze! Inmiddels heeft de video meer dan 3.93 miljard views. Daarmee staat het liedje van LooLoo Kids op de zevende plek in deze top 10.

6. Mark Ronson ft. Bruno Mars – UpTown Funk 3.95 miljard views

Uptown funk is een nummer van de Mark Ronson, dat hij samen zong met Bruno Mars. Het liedje van het duo is maar liefst 3.95 miljard keer bekeken. En daarmee staat UpTown Funk op de zesde plaats in deze top 10.

5. Get Movies – Masha and the Bear: Recipe for Disaster 4.34 miljard views

Nog een (waarschijnlijk) onbekende YouTube-video voor je. Of je moet kleine kinderen hebben. Dit is namelijk een aflevering uit een Russische animatieserie. Zeg maar dag tegen de babysitter, en hallo tegen YouTube. Deze aflevering is in ieder geval super populair onder de kids (of volwassenen?) en is inmiddels meer dan 4.34 miljard keer bekeken. De video staat daarmee op de vijfde plek in deze top 10. En het is daarmee tevens de enige video in deze top 10 die niet om muziek draait.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 meest succesvolle films aller tijden

4. Wiz Khalifa ft. Charlie Puth See You Again 4.74 miljard views

See You Again is een nummer van de rapper Wiz Khalifa, die het samen maakten met de zanger Charlie Puth. Het nummer is vooral bekend als dé soundtrack van de autofilm Furious 7. Waarin een eerbetoon werd geleverd aan de (te vroeg) overleden acteur Paul Walker. Fans en niet-fans konden deze emotionele hommage duidelijk waarderen. De video is meer dan 4.74 miljard keer bekeken. En daarmee staat See You Again op de vierde plek in deze top 10.

3. Ed Sheeran – Shape of You 4.99 miljard views

Shape of You is een single van Ed Sheeran. De single is afkomstig van het album ÷. De video is bijna 5 miljard keer bekeken en daarmee staat Shape of You op de derde plek in deze top 10. Het lied is nog populairder op Spotify. Daar is het nummer van Ed Sheeran namelijk het best beluisterde liedje ooit.

2. Pinkfong Kids' Songs & Stories Baby Shark Dance 6.70

Dat je geen indrukwekkende songtekst hoeft te schrijven om een hit te creëren bewijst dit liedje wel. Een ingewikkelde tekst heeft Baby Shark niet, maar het is erg catchy. Luister het op eigen risico, want voor dat je het weet gaat het voorlopig niet meer uit je hoofd. Het liedje is inmiddels ruim 6.7 miljard keer bekeken. Enorm veel, en daarmee staat Baby Shark op de tweede plek in deze top 10.

Overigens is niet iedereen blij met dit liedje. De video heeft namelijk 20 miljoen likes, maar ook bijna 10 miljoen dislikes.

1. Luis Fonsi ft. Daddy Yankee – Despacito 6.98 views

De best bekeken video op YouTube moet je haast wel kennen. Of tenminste het liedje. Want dit was in 2017 niet van de radio weg te denken. In de zomer van 2017 werd bekend dat de videoclip destijds meer dan drie miljard views had. Daarmee kroonde Despacito zich tot best bekeken video op YouTube aller tijden, en die titel heeft het liedje nooit meer weggeven. Momenteel heeft Despacito bijna 7 miljard views vergaard.

Had jij deze top 10 zien aankomen? Laat het ons weten in de comments.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.