Deze Black Friday deals dragen voordelig bij aan jouw gezondheid 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze Black Friday deals dragen voordelig bij aan jouw gezondheid

Met de goede voornemens al in het achterhoofd duiken we de laatste maanden van het jaar in, om lekker te eten met vrienden en familie. Als het nieuwe jaar is aangebroken dan willen veel mensen even wat ‘feestdagen-kilo’s’ kwijt, dus zijn deze Black Friday deals perfect om alvast goedkoop te beginnen met het aanschaffen van de nodige producten.

Black Friday deals voor je gezondheid

Het is natuurlijk belangrijk dat je niet alleen aan het begin van een nieuw jaar, maar het hele jaar door let op je gezondheid. We hebben het eerder gehad over de beste methodes om af te vallen en we besteden regelmatig aandacht aan oefeningen die thuis of in de sportschool kunnen worden uitgevoerd. Een gezond lichaam is belangrijk, dus wees er zuinig op.

Regelmatig bewegen, gezonder eten en stoppen met roken staan vrijwel bij iedereen in de top drie als het gaat om goede voornemens. Wij hebben een lijstje met Black Friday deals geselecteerd die jou zeker gaan helpen met het bereiken van gezonde doelen, zodat je energiek en fit door het leven kunt. Deze deals zijn ook gezond voor je portemonnee, want sommige aanbiedingen gaan met hoge kortingen de deur uit.

black friday deals aanbiedingen

Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Deze smartwatch houdt je lichaam goed in de gaten. Dit model gaat op dit moment met een hoge korting van 20% de deur uit, dus dit is de uitgelezen kans om hem aan te schaffen voor jezelf, of als cadeau voor kerst. Deze wearable is een ware fitnesscoach en geeft je binnen een handomdraai zicht op je gezondheid, je slaapritme, je hartslag en nog veel meer. Zelfs aan het bijhouden van de verbrande calorieën is gedacht. Je koopt hem nu voor slechts € 159.

Samsung Galaxy Watch4 Classic

★★★★★
183,99
Bijgewerkt op 15 juli 2024 14:50

Fitbike hometrainer

Onderzoek wijst uit dat regelmatig fietsen vele gezondheidsvoordelen heeft. Met deze Fitbike Hometrainer hoef je de deur niet meer uit voor een rondje op de fiets, want dit kan gewoon in de slaapkamer. Deze hometrainer heeft 24 magnetische weerstandsniveaus en heeft de ‘Best Review Award’ van Kieskeurig.nl al vijf keer gewonnen. Deze moet dus in ons lijstje met de beste Black Friday deals voor je gezondheid. Met een korting van 20% betaal je nu € 279.

FitBike Ride 5 - Hometrainer

★★★★★
349,00
Bijgewerkt op 15 juli 2024 14:50

Omron bloeddrukmeter

Het is altijd goed om regelmatig je bloeddruk te meten. Het geeft namelijk een hoop informatie over de conditie van je hart- en bloedvaten. Het wordt zelfs aangeraden om dit minstens een keer per jaar te doen. Een hoge bloeddruk is namelijk niet altijd te voelen. Als je deze bloeddrukmeter in huis hebt dan hoef je niet elk jaar naar de huisarts om de meting te doen. Je kunt in dit apparaat de gegevens van twee verschillende mensen opslaan. Deze bloeddrukmeter is nu met een korting van 23% te koop voor slechts € 49,99.

Bloeddrukmeter Bovenarm

★★★★★
36,74
29,99
Bijgewerkt op 15 juli 2024 14:50

Dumbbells

Deze set dumbbells hoort thuis in het rijtje met Black Friday deals voor echte krachtpatsers. Met een maximaal gewicht van 30kg kun je prima werken aan spieropbouw vanuit je eigen huis, dat scheelt weer een duur abonnement op de sportschool. Krachtsport is niet alleen goed voor het trainen van spieren, het versnelt ook het verbrandingsproces van vet. Je kunt deze set nu kopen met een korting van 11% voor een bedrag van € 39,95.

Verstelbare Vinyl Dumbbell

★★★★★
24,95
Bijgewerkt op 15 juli 2024 14:50

Verstelbaar gewichtsvest

Als je jouw trainingen wilt intensiveren dan is dit verstelbare gewichtsvest ideaal. Je normale sportoefeningen zullen een stuk zwaarder worden, dat weer resulteert in een hogere vetverbranding en een betere conditie. Je kunt het vest voor zowel cardio als krachttraining gebruiken. Je kunt het vest naar wens verzwaren van 1 kg tot 30 kg en is ontworpen voor het ultieme draagcomfort tijdens je oefeningen. Dit vest is nu extra goedkoop met een korting van 20% voor maar € 87,92.

Gewichtsvest - Verstelbaar 10 kg

★★★★★
59,95
49,90
Bijgewerkt op 15 juli 2024 14:50

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

898

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.