De 5 beste babyfoons met camera van dit moment 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De 5 beste babyfoons met camera van dit moment

Wil jij jouw kleine wonder te allen tijde in de gaten kunnen houden? Ook als je bijvoorbeeld een verdieping lager bent of even bij de buren zit? Met dank aan een goede babyfoon is het mogelijk om jouw baby altijd in de gaten te houden. Indien je voor een babyfoon met camera kiest, kun je jouw baby zelfs altijd zien. Hoe fijn, veilig en prettig is dat?

Voordat het zover is, moet je wel de beste babyfoon zien te vinden. De ervaring leert dat dit niet al te makkelijk is. Het aanbod is namelijk zowel divers als uitgebreid; je hebt gewoonweg té veel keuze. In dit artikel vind je gelukkig informatie over de vijf beste babyfoons van dit moment. Op voorhand kunnen wij je al één ding verklappen; wij richten onze pijlen hierbij met name op babyfoons met een camera. In onze ogen is dat de perfecte variant van een babyfoon!

Wat zijn de voordelen van een babyfoon?

Kun je als kersverse ouder ook zonder babyfoon? Je zou mogelijk verwachten van wel, maar dat is absoluut niet het geval. Nee, als je en baby hebt, heb je eigenlijk ook een babyfoon nodig. Waarom? Dat is aan de volgende voordelen te danken:

  • Je hoort jouw kind altijd: elke babyfoon beschikt over een microfoon. Deze microfoon vangt het geluid van jouw kind op en laat dit aan jou horen. Dit werkt ideaal, aangezien je hierdoor niet altijd bij jouw kind in de buurt hoeft te zijn.
  • Je kunt jouw baby op afstand geruststellen: zit je even met vrienden of familie beneden en ligt jouw baby boven? Door de babyfoon kun je jouw baby in dat geval geruststellen. Dit zorgt ervoor dat je beneden van de gezelligheid kunt genieten, terwijl je jouw baby (die boven ligt) gerust weet te stellen.
  • Je ziet jouw kind altijd: zoals hierboven al aangegeven, is het aan te raden om voor een babyfoon met camera te kiezen. Daarmee hou je jouw baby perfect in de gaten, zowel in beeld als met geluid.
  • In veel varianten verkrijgbaar: ook is het een groot voordeel dat de babyfoons in veel varianten verkrijgbaar zijn. Zo kun je dus kiezen voor de beste babyfoon met camera, maar ook voor bijvoorbeeld een set met meerdere babyfoons.

Het mag duidelijk zijn; de beste babyfoon met camera is voor elke ouder onmisbaar. Een terechte vraag hierbij is wel voor welke babyfoon je dan het beste kunt kiezen. Nou, het antwoord op die vraag gaan wij in dit artikel geven. Neem de reviews hieronder op je gemakje door en kies de juiste babyfoon uit!

Wat is de beste babyfoon met camera van dit moment?

Ben je op zoek naar een nieuwe babyfoon? Kies dan altijd voor een babyfoon mét camera. Een babyfoon zonder camera is – wat ons betreft – niet meer van deze tijd. Wij zijn overigens niet de enige die hier zo over denken, aangezien veel merken alleen nog maar varianten mét camera uitbrengen.

Voor welke babyfoon met camera je het beste kunt kiezen, is afhankelijk van jouw eigen voorkeuren. Wij hebben in ieder geval alvast een top 5 samengesteld. Als je voor één van onderstaande babyfoons met camera’s kiest, doe je wat ons betreft een prima aankoop!

1. Luvion Easy Babyphone – Babyfoon met camera

Dé no-nonsense babyfoon – duidelijk beeld en geluid, dag en nacht

Dé no-nonsense babyfoon – duidelijk beeld en geluid, dag en nacht met een bereik van 250 meter

Voor de beste babyfoon met camera hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Die stelling wordt onderstreept door de Luvion Easy Babyphone; om meerdere redenen is dit volgens ons de beste babyfoon met camera van dit moment. Eén van de redenen is terug te vinden in het gunstige prijskaartje.

Met deze babyfoon hou je altijd het overzicht over jouw baby. De microfoon werkt prima, terwijl de camera ook haarscherp is. Op het beeldscherm van de babyfoon zelf kijk je hierdoor non stop naar jouw baby. Fijn voor jouw baby en geruststellend voor jezelf.

Over de veiligheid hoef je je ook geen zorgen te maken. Luvion heeft ervoor gezorgd dat alle beelden via een veilig 2,4Ghz kanaal verzonden worden. Dit is een vrij technisch verhaal, maar je kunt van een perfecte privacy uitgaan.

Verder is het super dat Luvion van de FHHS technologie gebruik heeft gemaakt. Deze technologie heeft meerdere voordelen, waaronder het feit dat deze technologie altijd 100% storingsvrij is. Je hoeft dus nooit bang te zijn voor haperend beeld of haperend geluid.

Wil je ook in de nacht jouw baby in de gaten kunnen houden? Dan komt de nachtzicht functie prima van pas. Dankzij deze functie heb je ook in het donker haarscherp beeld. Ondertussen meet de camera overigens ook nog de kamertemperatuur; mocht het te warm in de kamer worden waar jouw baby slaapt, kun je tijdig ingrijpen.

Tot slot willen we het bereik nog even aanstippen: het bereik binnenshuis is 50 meter en het bereik buitenshuis is 250 meter. Dankzij dit bereik kun je eigenlijk altijd wel gebruik van deze beste babyfoon met camera gebruik maken. Ondertussen geniet je van een lange batterijduur én van een gemakkelijke bediening. Met dank aan de gemakkelijke bediening is dit ook de beste babyfoon met camera voor opa en oma.

2. Luvion Essential – Babyfoon Met Camera

Luvion Essential - Babyfoon Met Camera

Al jaren de best verkochte beeldbabyfoon

Heb jij het beste voor met jouw kind? En wil je daarom per sé de beste babyfoon met camera aanschaffen? Dan kun je prima kiezen voor de besproken variant hierboven. Je kunt echter ook voor de Luvion Essential kiezen; tijdens onze test is namelijk gebleken dat dit ook één van de beste babyfoons met camera is.

Ten opzichte van de Luvion Easy is de Luvion Essential een slag duurder. Voor het meer bedrag van pakweg 60 euro krijg je wel veel extra waar voor je geld. Zo is het bijvoorbeeld het scherm op de babyfoon een stuk groter; je kunt hierdoor nóg beter jouw baby in de gaten houden.

Ook is het mogelijk om op deze babyfoon meerdere camera’s van Luvion aan te sluiten. Handig als je meerdere kleine kinderen hebt of als je bijvoorbeeld een tweeling hebt gekregen. Dag en nacht hou je hierdoor jouw kinderen in de gaten. Dit is overigens ook te danken aan de nachtzicht functie; een erg fijne toevoeging in onze ogen.

Verder geniet je ook bij deze beste babyfoon met camera van storingsvrij geluid en beeld. Dit is te danken aan de zogeheten FHHS technologie waar Luvion gebruik van maakt. Alle beelden en geluiden worden overigens ook 100% veilig veerzonden; je hoeft dus niet in te zitten over de veiligheid van deze beste babyfoon met camera.

Het bereik is hetzelfde als bij de Luvion Easy: het bereik binnenshuis is 50 meter en het bereik buitenshuis is 250 meter. In onze ogen zijn dit prima waarden; je kunt in ieder geval altijd jouw baby(‘s) perfect in de gaten houden. Daarbij is het ook nog prettig dat deze babyfoon de kamertemperatuur aangeeft. De temperatuur van de kamer waar jouw baby ligt welteverstaan.

3. Orretti® V8 Babyfoon met camera

Orretti V8 Babyfoon

Nederlandse Handleiding – Groot LCD scherm – Sterk Zendbereik

Wil jij per sé de beste babyfoon met camera aanschaffen? Dan kom je al snel bij een variant van Luvion uit. Gelukkig bieden andere merken ok nog geweldige babyfoons met camera aan. Het merk Orretti is daar één van de voorbeelden van; hun V8 babyfoon met camera is tijdens onze test bijzonder goed uit de bus gekomen.

Over deze babyfoon met camera zijn wij om meerdere redenen te spreken. Allereerst vanwege het prijskaartje; deze babyfoon met camera is bijvoorbeeld een flink stuk goedkoper dan de Luvion Essential. Qua uitstraling lijken beide varianten echter behoorlijk veel op elkaar. Deze beste babyfoon met camera van Orretti heeft namelijk óók een groot display.

Tevens is deze babyfoon met camera van alle gemakken voorzien. Je kunt hierbij denken aan 8 voorgeprogrammeerde slaapliedjes, van nachtzicht functie en van een temperatuurmonitor. Tevens biedt deze babyfoon met camera een terugspreekfunctie in twee richtingen aan. Ook dat is één van de belangrijkste voordelen van de Orretti V8 wat ons betreft.

Verder is het ook subliem dat Orretti voor een flink bereik heeft gezorgd. Het bereik in huis is 50 meter, terwijl het bereik buiten huis 275 meter is. Ook op dit punt scoort de Orretti V8 babyfoon met camera dus beter dan de varianten van Luvion.

Ben je van plan om deze beste babyfoon met camera aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat je hier ook nog een reserve batterij bij meegeleverd krijgt. Met dank aan de VOX-modus wordt de duur van de accu bovendien flink verlengd. Al met al één van de beste babyfoons met camera van dit moment.

Waarom dit dan niet de beste babyfoon met camera is? Dat is eigenlijk te wijten aan de kwaliteit. Wij zijn persoonlijk meer onder de indruk van de kwaliteit van Luvion. Neemt niet weg dat je met deze Orretti babyfoon met camera ook jouw kind perfect in de gaten kan houden!

4. LeamsiQ HD Wifi Babyfoon met Camera

LeamsiQ HD Wifi Babyfoon met Camera en app beveiliging

Dit is een ideale babyfoon met camera en app beveiliging die 355 graden kan draaien en videokwaliteit van 1080 pixels heeft

In het aanbod van babyfoons voeren meerdere merken de boventoon. Enkele andere merken zijn met een flinke opkomst bezig, waaronder LeamsiQ. Dit merk heeft ons oprecht weten te verbazen met hun HD babyfoon met camera. Deze babyfoon sprak ons om meerdere redenen bijzonder aan.

Zo is deze babyfoon te koppelen aan jouw smartphone. Je geniet hierdoor te allen tijde van een haarscherp zicht op jouw baby. De camera is bijzonder scherp; 1080p HD om precies te zijn. Je kunt hierdoor echt heel gericht jouw baby in de gaten houden. Bovendien hoef je hiervoor alleen maar jouw smartphone in de buurt te hebben. De kans is groot dat je die toch altijd wel bij je in de buurt hebt.

Tevens is het mogelijk om deze camera op allerlei manieren te bedienen. Zo kan de camera 90 graden kantelen en kan de camera 355 graden draaien. Verder is het ideaal dat je beeld terug kunt kijken en dat je opnames ook op kunt slaan. Handig als je iets grappigs ziet gebeuren in het bed bij jouw baby en dit later aan jouw partner wilt laten zien.

Het merk LeamsiQ heeft voor meerdere handige functies gezorgd. Zo heeft deze babyfoon met camera een digitale zoomfunctie, een terugspreekfunctie en een nachtzicht functie. Dankzij de laatstgenoemde functie houd je ook ’s nachts jouw baby perfect in de gaten.

Wil je graag jouw baby bij bewegingen kunnen volgen? Dat is mogelijk dankzij de automatisch volgfunctie. Zodra jouw baby in beweging komt, beweegt de camera direct met jouw baby mee. Onwijs handig; je krijgt hier oprecht een veilig en geruststellend gevoel door.

Overigens is het ook nog mogelijk om de beelden op jouw laptop te bekijken. Het enige nadeel hierbij is dat je wel echt goed internet moet hebben. Mocht het internet gebrekkig zijn, gaan de beelden behoorlijk schokken. In onze ogen is dat echt een belangrijk nadeel waar je bij deze babyfoon met camera rekening mee moet houden.

5. Alecto DVM-71 – Babyfoon met camera

Alecto DVM-71 - Babyfoon met camera

De Alecto DVM-71 – Babyfoon met camera heeft uitstekende beeld- en geluidskwaliteit

Deze lijst met beste babyfoons met camera sluiten we graag in stijl af. Dát doen we met deze variant van Alecto. Deze variant is aantrekkelijk geprijsd, biedt enkele handige extra’s en is van een prima kwaliteit. Als je op zoek naar de beste babyfoon met camera bent, is dit zeker één van de kanshebbers!

Waarom dit volgens ons de beste babyfoon met camera van Alecto is? Dat is onder meer te danken aan het 2,4” kleurenscherm. Op dit kleurenscherm zie je echt heel scherp jouw baby in bed liggen. Je houdt hierdoor jouw baby echt perfect in de gaten; bovendien kun je gebruik maken van de handige zoomfunctie.

Zou jij graag over meerdere camera’s de beschikking willen hebben? Het is bij deze variant mogelijk om 4 camera’s van Alecto op deze babyfoon aan te sluiten. Je bent hierdoor in staat om bijvoorbeeld meerdere kinderen tegelijkertijd in de gaten te houden. Ideaal wat ons betreft.

Wil je van een afstandje tegen jouw baby kunnen praten? Ook dat is mogelijk met deze beste babyfoon met camera van Alecto. Deze babyfoon heeft namelijk een tweewegfunctie; het geluid gaat hierdoor twee kanten op. Bijzonder fijn om op deze manier op afstandje met jouw baby te kunnen communiceren.

De verbinding is overigens 100% veilig. Alecto heeft voor een veilige verbinding gezorgd, waardoor de privacy altijd gewaarborgd is. Onder aan de streep is dit volgens ons echt de beste babyfoon met camera van Alecto. Dat is óók te danken aan het gunstige prijskaartje!

Hoe kun je de beste babyfoon met camera uitkiezen?

Tips voor een babyfoon kopen

Heb je jouw pijlen gericht op de beste babyfoon met camera? Dan is het zaak om een goede vergelijking te gaan maken. Het aanbod is namelijk behoorlijk uitgebreid, terwijl je zelf mogelijk ook met specifieke wensen zit. Om je een handje met de koop te helpen, hebben wij onderstaande koopgids opgesteld. In deze koopgids vind je handige informatie voor het uitkiezen van de beste babyfoon met camera.

Ga altijd voor een babyfoon mét camera

Twijfel je over de aanschaf van een babyfoon zonder camera? Schaf zo’n variant vooral niet aan. Je doet er echt goed aan om de beste babyfoon met camera aan te schaffen. De camera is iets wat je gewoonweg nodig hebt. Dit gaat je een prettig, rustgevend en veilig gevoel geven.

Samenstelling van de set

Wij raden je aan om goed naar de samenstelling van de set te kijken. Krijg je bijvoorbeeld een babyfoon met één camera geleverd? Of krijg je mogelijk direct meerdere camera’s meegeleverd? Bij de beste merken is het overigens ook mogelijk om direct meerdere camera’s mee te bestellen. Handig als je meerdere jonge kinderen – of een tweeling – hebt.

Bereik

Eén van de belangrijkste aspecten is uiteraard het bereik van de babyfoon met camera. Ga bij voorkeur voor een zo’n groot mogelijk bereik; dat is toch wel het prettigste.

Overigens kun je ook kiezen voor een babyfoon met camera met onbeperkt bereik. Dat is het geval als je de babyfoon aan jouw smartphone kunt koppelen. In dat geval wordt een grenzeloos bereik opgegeven, maar daarvoor heb je wel internet nodig. Als de internetverbinding slecht is, stoort het beeld/geluid ook.

Beeldscherm

Ook is het belangrijk om heel goed naar het beeldscherm van de babyfoon te kijken. Betreft het bijvoorbeeld een kleurenbeeldscherm? Of betreft het een zwart-wit beeldscherm? Een zwart-wit beeldscherm is wat ons betreft niet meer van deze tijd. Nee, in plaats daarvan kun je veel beter voor een kleurenbeeldscherm kiezen.

Kijk ook goed naar de grootte van het beeldscherm. Des te groter het beeldscherm is, des te nauwlettender je jouw baby in de gaten kunt houden. Ook dat is erg prettig (en wenselijk) wat ons betreft.

Handige eigenschappen van de beste babyfoon met camera

De beste babyfoon met camera beschikt bij voorkeur over veel handige eigenschappen. Onder meer de volgende eigenschappen zijn wat ons betreft erg wenselijk:

  • Nachtzichtfunctie: dankzij deze functie kun je jouw baby ook in het donker goed in de gaten houden.
  • Terugspreekfunctie: op deze manier kun je geruststellende woorden spreken tegen jouw baby.
  • Zoomfunctie: wil je graag in kunnen zoomen op jouw baby? Dan heb je de beste babyfoon met camera met zoomfunctie nodig.
  • Kamertemperatuur weergave: dankzij deze functie hou je altijd in de gaten hoe warm het in de kamer bij jouw baby is.

Batterijduur

Ook raden wij je aan om goed naar de batterijduur te kijken. Hierbij is het uiteraard wenselijk dat de batterijduur zo lang mogelijk is. Let wel goed op: sommige babyfoons met camera dien je aan het netstroom te koppelen. Hoe dit precies zit, verschilt van variant tot variant. Doe hier dan ook goed onderzoek naar voor jezelf.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Voor de beste babyfoon met camera moet je relatief veel geld betalen. Het is nu eenmaal een feit dat je voor kwaliteit moet betalen. Durf daarom te investeren in de beste babyfoon met camera!

Ga daarnaast ook altijd voor een gerenommeerd merk. Onder meer Luvion, Alecto en Orretti leveren geweldige babyfoons met camera; je kunt dan ook met een gerust hart een babyfoon met camera van één van deze merken aanschaffen.

Ga in ieder geval nooit besparen op de aanschaf van een babyfoon met camera. Daar ga je op termijn alleen maar spijt van krijgen. Bovendien kun je de beste babyfoon met camera mogelijk ook nog voor jouw toekomstige kind(eren) gebruiken.

Slotwoord

De beste babyfoon met camera; het is één van de varianten uit de hierboven genoemde top 5. Neem de reviews daarom nogmaals op je gemakje door, maak een goede vergelijking en hak de knoop door. Met de aanschaf van de beste babyfoon met camera ga je – volgens ons – alleen maar blij zijn. Hopelijk hebben wij de zoektocht voor je een stuk makkelijker weten te maken!

Bekijk hier alle babyfoons

3.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.