Dit zijn de gevaarlijkste gevangenissen ter wereld
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 gevaarlijkste gevangenissen ter wereld

Niemand gaat graag de gevangenis in, maar deze gevaarlijke plekken achter tralies wil je pas echt vermijden. In de video worden de 10 gevaarlijkste gevangenissen ter wereld getoond. Een ding is zeker, daar lijken de Nederlandse gevangenissen niks bij!

In de gevangenis zitten is nooit een feest, maar sommige gevangenen hebben het heel wat erger dan anderen. Zo hebben Nederlandse gevangenen weinig recht tot klagen als je onze gevangenissen vergelijkt met deze gevangenissen, de gevaarlijkste ter wereld. Kijk maar naar de onderstaande video. Als je die gevangenissen ziet, dan lijkt de gemiddelde Nederlandse gevangenis net een hotel.

Gevaarlijkste gevangenissen

In de video zien we meerdere gevaarlijke gevangenissen. Zo zie je een gevangenis in Rwanda, waar duizenden gevangenen opgesloten zitten in een locatie die slechts plaats heeft voor honderden mensen. Dat is pas knus. Of wat dacht je van de gevangenis in Rusland, waar mensen opgesloten zitten in een ijskoud gebouw op een bevroren meer. Brr. De bekende gevangenis Alcatraz kan natuurlijk ook niet ontbreken in deze video. De Amerikaanse gevangenis mag nu dan wel een toeristische trekpleister zijn, vroeger was het een plek die je maar beter kon vermijden.

Welke gevangenis uit deze video lijkt jou het ergste / gevaarlijkste? Laat het weten in de comments!

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 gevaarlijkste gedetineerden ter wereld

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.