beloning hond vermist
bron: Dogsearch Nederland
Saved Read later
Deel dit bericht

Duizend euro beloning voor vermiste hond Mila

In Koog aan de Zaan is afgelopen jaarwisseling een hond verdwenen nadat deze enorm geschrokken was van het vuurwerk. De Stafford is slechts drie maanden oud en betekent veel voor de familie. De persoon met de gouden tip – of degene die Mila levend thuis brengt – krijgt een beloning van 1000 euro.

Beloning voor vermiste hond

Tijdens oudejaarsavond werd er volop met vuurwerk geknald ondanks een vuurwerkverbod. Hond Mila schrok hier zo enorm van dat zij het op een lopen heeft gezet. Er is nog in de buurt gezocht maar er was geen spoor van Mila te bekennen. Op 1 januari hebben de eigenaren ‘Dogsearch Nederland' ingeschakeld om te helpen bij de zoektocht. Er is door Dogsearch een oproep uitgezet op hun social media kanalen.

Waar is Mila?

beloning hond vermist

bron: Dogsearch Nederland

Er is reactie geweest op de oproep dat Mila meegenomen zou zijn door een onbekende man. Helaas is Mila vier dagen later nog steeds niet terecht. De eigenaren zijn ten einde raad en beloven nu een beloning van 1000 euro voor degene met de gouden tip of die Mila levend thuis brengt. Helaas heeft dat nog steeds niet tot een hereniging geleid. Weet jij wie Mila meegenomen heeft, of waar ze mogelijk zou kunnen zitten? Neem dan contact op met 0645979057 of 0612564027.

Bekijk ook:
Wat weet jij van honden? Test het in deze honden quiz!

Dogsearch Nederland

De eerste uren van een vermissing zijn altijd cruciaal. Des te sneller er actie ondernomen wordt, des te groter de kans dat de hond dezelfde dag nog gevonden kan worden. Zodra er bij Dogsearch gemeld wordt dat er een hond vermist is gaan zij gelijk over op actie. Allereerst wordt er zo snel mogelijk telefonisch contact opgenomen met de eigenaar van de hond. Daarna worden er vrijwilligers opgeroepen die helpen bij het zoeken. Als er niet genoeg inzetbare vrijwilligers zijn zal de eigenaar doorverwezen worden naar een ander zoekteam.

Er wordt een aparte groepsapp gemaakt voor de vermissing van de hond waarin inzetbare vrijwilligers, de eigenaar en andere mensen die helpen bij de vermissing worden toegevoegd. Alle informatie die beschikbaar is komt meteen in de zoek app zodat de vrijwilligers gelijk kunnen beginnen met hun werk. Ook worden er flyers gemaakt die verspreid worden op Facebook en andere bedrijven/asielen/dierenartsen. Het is de bedoeling dat Dogsearch Nederland binnen één uur na aanmelding op locatie is.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.