De 10 meest kwaadaardige kinderen 13
Saved Read later
Deel dit bericht

De 10 meest kwaadaardige kinderen

Kinderen ze zijn zo leuk, lief en schattig. Kinderen zijn engeltjes, maar er zijn ook bengeltjes. Sommige kinderen zijn gemeen, grof en sommige zijn zelfs ronduit kwaadaardig. Wij zijn opzoek gegaan naar duivelse kinderen, kinderen zo slecht dat je zou wensen dat ze nooit zouden hebben bestaan. Deze kinderen zijn minstens even erg als sommige volwassenen, maar ze zijn nog maar een kind.

Wat er van deze kinderen terecht moet komen weet niemand, wij hopen in ieder geval dat we ze nooit tegenkomen, zeker niet als ze volwassen zijn. We houden je niet langer op, hier zijn de 10 meest kwaadaardige kinderen!

Peter Woodcock (17)

P.Woodcock in het midden

Peter Woodcock later bekend als David Michael Krueger was een Canadese kinderverkrachter en moordenaar. Hij woonde in Toronto waar hij in de jaren '50 een jongen van 9 en een jongen van 6 aanrandde en vermoorde. Ook een vier jarig meisje randde hij aan en vermoorde hij. Naast deze gruwelijke daden deed hij ook rare dingen met zijn slachtoffers zoals bijten.

Bij de verkrachting van het meisje van vier maakte hij ook gebruik van een stok! Na het doden van zijn slachtoffers overgoot hij de levenloze lichamen met munten of paperclips. Na zijn arrestatie bleek hij wat ons niet verbaast totaal gestoord te zijn en is hij opgesloten in een psychiatrische kliniek. Nadat hij vrij kwam ging hij vrolijk verder met moorden. Een duivels kind als je het ons vraagt!

Brenda Ann Spencer (16)

Spencer in het midden

Het was 1979, Brenda ging naar school en schoot daar toen ze pas 16 was acht kinderen en een agent neer. Daarnaast dode ze een leraar en bewaarder omdat het ‘maandag was'. Ze hield namelijk niet van ‘maandagen' en door het schieten op de kinderen was de maandag wat ‘leuker'.

Ze gaf aan dat de kinderen erbij stonden als koeien en het makkelijk was ze neer te schieten. Zonder het tonen van enige berouw belande Brenda in de gevangenis waar ze vandaag de dag nog steeds vastzit voor haar gruwelijke daad.

Edmund Kemper (15)

Edmund Kemper bij een latere arrestatie (midden)

Edmund vermoorde hij zijn grootouders, de reden? Gewoon om te zien hoe het was! Edmund bleek paranoïde schizofreen en had een hoog IQ bleek in de kliniek waar hij na zijn daad opgesloten zat. Na zijn vrijlating ging Edmund vrolijk door met moorden en groeide uit tot een van de meest gruwelijke moordenaars die de wereld ooit gezien heeft. Meer weten over deze gestoorde gek? Kijk dan hier {https://www.youtube.com/watch?v=4o7UXMbUAWs&list=PLx_W83nhSAeJtAgBR-gtR08x-QK6Qi9vX} naar een documentaire over deze killer.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Unnamed Brit (13)

De 10 meest kwaadaardige kinderen 14

Dit kind liep in 2001 het politiebureau in met een mes en een shirt vol bloed. ‘Ik heb m'n broertje vermoord' was wat hij te melden had. Toen de politie aankwam bij zijn huis vonden ze zijn moeder slapend op de bank. Boven vonden ze zijn 6 maanden oude broertje met 17 steekwonden en een afgehakte hand! Unnamed Brit gaf aan dat hij wist dat hij een mes pakte in de keuken maar waarom hij zijn broertje vermoord had? Hij gaf enkel aan omdat hij met zijn moeder wilde zijn. Het zou je kind maar zijn!

Mary Bell (11)

Bell op 11 jarige leeftijd

Mary bell wurgde twee kinderen, bij een sneed ze een ‘M' in zijn buik. Mary kwam in 1980 vrij uit de gevangenis. Nadat de kranten haar adres vrijgaven kreeg ze een nieuwe identiteit om haar veiligheid te waarborgen. Haar dochter kwam er pas op 14-jarige leeftijd achter wat haar moeder had gedaan. Veel mensen in Engeland zijn boos omdat ze met haar boek over de moorden een redelijk zakcentje verdient heeft.

Joshua Phillips (14)

Phillips

Deze kwaadaardige jongen sloeg met een honkbalknuppel een acht jarig meisje dood. Haar lijk stopte hij vervolgens in zijn waterbed! Ze was gewurgd, gestoken en tot pulp geslagen met een honkbalknuppel.

Robert Thomson en Jon Venables (10)

Robert en Jon politiefoto

Deze kinderen waren slechts 10 in 1993 toen ze een twee jarige ontvoerde uit een winkelcentrum in Engeland. Onderweg naar het spoor lieten ze het kind een paar keer op zijn hoofdje vallen en vertelde ze voorbijgangers dat het hun broertje was. Eenmaal bij het spoor aangekomen gooide ze stenen naar hem, goten ze verf in zijn ogen en sprongen ze op de peuter. Daarna stopte ze batterijen in het kind (op niet nader bekende plekken) en gooide ze hem uiteindelijk dood met een stuk van het spoor. Vervolgens legde ze het kind op het spoor voor een aankomende trein. De trein spleet de jongen in twee!

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

In 2001 kwamen ze beide onder andere namen vrij (dit om te voorkomen dat mensen het recht in eigen handen zouden nemen). Na vrijlating leefde tot nu toe een van hen een vrij normaal leven en de andere zit momenteel vast voor andere overtredingen. Genoeg gestraft? Wat ons betreft hadden deze kinderen voor altijd vast moeten blijven zitten. Tot nu toe zijn vier mensen de gevangenis in gestuurd tot wel 9 maanden voor het lekken van de nieuwe identiteit van deze monsters. Wie zijn ‘ze' nu?

Jon Vertables a.k.a Luke Taylor

Jon Vertables gaat door het leven als Luke Taylor en woont samen met zijn vriendin Karon Baines. Robert Thomson zijn nieuwe identiteit is helaas nog niet te achterhalen.

Eric Smith (13)

Smith

Eric Smith kwam een vier jarige tegen in een park in New York. Hij wurgde de jongen, verkrachte zijn levenloze lichaam gooide met een steen zijn hoofd in. Alsof dat niet genoeg was gooide hij daarna een andere steen op de borstkas van de jongen en stak een stok in zijn anus. Sinds zijn daad in de jaren '90 zit hij nog steeds vast in de gevangenis in Amerika. Hij heeft berouw getoond ook in een brief aan de ouders van de vermoorde jongen, toch lijkt het ons goed dat hij zo lang mogelijk vast blijft zitten.

Amarjeed Sada (8)

Sada

Deze jongen staat bekend als de werelds jongste serie-moordenaar. In 2006 kwam naar buiten dat hij drie babies had vermoord waaronder zijn eigen zusje. Omdat hij te jong was voor de gevangenis kwam hij na 3 jaar in een inrichting te hebben gezeten al weer vrij. Wat er daarna gebeurt is met deze kwaadaardige jongen weten we niet.

Jesse Harding Pomeroy

Jesse

Toen hij tussen de 12 en 14 was vermoorde deze kwaadaardige vele kinderen in Amerika. Het was einde 1800 en dus al even geleden maar omdat Jesse zo veel kinderen om het leven heeft gebracht staat hij op nummer 1. Hij stak, wurgde en sloeg meerdere kinderen dood daarnaast martelde hij ook veel kinderen die het wel mochten overleven. Deze zieke sadist lachte zich helemaal kapot tijdens het martelen. Na 59 jaar in eenzame opsluiting te hebben gezeten overleed Jesse op 72 jarige leeftijd in 1932.

Bekijk ook:

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.