in ,

OMGOMG AngryAngry LOLLOL CoolCool sadsad NiceNice

Dit zijn de 10 gevaarlijkste gedetineerden ter wereld

Laat je zeepje niet vallen

In de gevangenis zitten is geen pretje. Het is een plek waar de meest duistere figuren bij elkaar worden opgesloten. Ondanks de recreatiemogelijkheden, ontbijt op bed en sportfaciliteiten is het niet bepaald een vakantiepark te noemen. Je kan beter een vork inslikken als je gaat douchen, want als je je zeepje laat vallen dan ben je in no-time een vallende ster. Vastzitten is dus niet zonder gevaar. Maar als je echt in angst wilt tuchten dan moet je worden opgesloten met de gedetineerden die in deze video worden uitgelicht.

Want in dit filmpje zie je de gevaarlijkste gedetineerden ter wereld. De meest valse en kwaadaardigste personen achter tralies, daar wil jij absoluut niet mee in een cel slapen, het kan zomaar je dood worden. Wil je weten hoe het voelt om in een hoekje van een cel al duimzuigend om je moeder te roepen? Probeer dan maar eens een weekje door te brengen met deze gasten. Succes en sterkte!

Bekijk ook:
Top 10 gevaarlijkste gevangenissen ter wereld

Bekijk ook:

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Haarverzorging wat je echt moet weten over je haar

Haarverzorging: wat je echt moet weten over je haar


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Wat vindt Nederland van het vuurwerkverbod?