Dit zijn de 10 gevaarlijkste gedetineerden ter wereld 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de 10 gevaarlijkste gedetineerden ter wereld

Bekijk ook:
Top 10 gevaarlijkste gemeenten en wijken van Nederland

In de gevangenis zitten is geen pretje. Het is een plek waar de meest duistere figuren bij elkaar worden opgesloten. Ondanks de recreatiemogelijkheden, ontbijt op bed en sportfaciliteiten is het niet bepaald een vakantiepark te noemen. Je kan beter een vork inslikken als je gaat douchen, want als je je zeepje laat vallen dan ben je in no-time een vallende ster. Vastzitten is dus niet zonder gevaar. Maar als je echt in angst wilt tuchten dan moet je worden opgesloten met de gedetineerden die in deze video worden uitgelicht.

Want in dit filmpje zie je de gevaarlijkste gedetineerden ter wereld. De meest valse en kwaadaardigste personen achter tralies, daar wil jij absoluut niet mee in een cel slapen, het kan zomaar je dood worden. Wil je weten hoe het voelt om in een hoekje van een cel al duimzuigend om je moeder te roepen? Probeer dan maar eens een weekje door te brengen met deze gasten. Succes en sterkte!

Bekijk ook:
Top 10 gevaarlijkste gevangenissen ter wereld

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.