Top 10 Instagram accounts 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Instagram accounts

In deze top 10 Instagram accounts zetten we de tien accounts met de meeste volgers voor je op een rij!

  • Het populairste account op Instagram heeft maar liefst 419 miljoen volgers.
  • De top 10 Instagram accounts met de meeste volgers bestaat uit bekende muzikanten, enkele sporters, acteurs en een paar andere celebs.

10. Justin Bieber – 195 miljoen volgers

Op de tiende plaats in deze top 10 Instagram accounts staat Justin Bieber. Het popidool – die bekend staat om zijn liedjes Love Yourself en I Don't Care – heeft namelijk maar liefst 195 miljoen volgers op zijn Instagram account.

Deze notering is ongetwijfeld een indrukwekkende prestatie, maar Justin Bieber zal ongetwijfeld nog blijer zijn met zijn notering in de top 10 Spotify artiesten. Onlangs werd namelijk bekend dat de zanger uit Canada maar liefst 83 miljoen volgers op Spotify had en hij is daarmee de aller populairste artiest van het platform. Justin Bieber kan je daarom met recht nog steeds een van de meest geliefde sterren van dit moment noemen.

9. Beyoncé – 207 miljoen volgers

Queen B staat op de negende plaats in deze top 10 Instagram accounts met de meeste volgers. Beyoncé – die je onder meer kan kennen van de liedjes Halo en Crazy in Love – heeft op dit moment ongeveer 207 miljoen volgers op Instagram. Grappig genoeg is Beyoncé zelf niet zo van het volgen van mensen op Instagram. Met haar account volgt ze namelijk precies 0 mensen.

8. Kim Kardashian – 252 miljoen volgers

Kim Kardashian staat op de achtste plek in deze top 10 Instagram accounts. De dochter van Robert Kardashian en Kris Jenner die bekend werd met de realityserie Keeping Up with the Kardashians heeft maar liefst 252 miljoen volgers op het platform. Hoewel Kim waarschijnlijk een van de bekendste – of misschien wel de bekendste – familieleden van de Kardashian-clan is, staat ze toch niet als enige in deze top 10. Haar jongere halfzusje heeft namelijk nog meer volgers op Instagram.

Bekijk ook:
Straattaal quiz: wat betekenen deze straattaal woorden?

7. Selena Gomez – 261 miljoen volgers

Selena Gomez heeft de zevende plek in deze top 10 Instagram accounts met de meeste volgers te pakken. Het account van Gomez heeft op dit moment meer dan 261 miljoen volgers op Instagram. Selena Gomez is onder meer bekend vanwege haar liedjes Wolves, Taki Taki en It Ain't Me, maar de zangeres is ook regelmatig te zien op tv. Zo speelt Gomez een hoofdrol in de Disney+ Only Murders in the Building.

Selena Gomez kan in de toekomst misschien nog wel een plekje stijgen in de top 10 Instagram accounts, want de nummer zes van deze lijst heeft namelijk slechts 2 miljoen volgers meer op het platform.

6. Lionel Messi – 263 miljoen volgers

De zesde plek in deze top 10 Instagram accounts is in de handen van Lionel Messi. Deze legendarische voetballer uit Argentinië heeft namelijk meer dan 263 miljoen volgers op het platform. Zijn account zal ongetwijfeld een flinke stijging van Franse fans hebben gezien in de laatste maanden. Sinds kort heeft Messi namelijk FC Barcelona noodgedwongen ingeruild voor de club Paris Saint-Germain uit Frankrijk.

Met 263 miljoen volgers is Messi ongetwijfeld zeer populair op Instagram, maar hiermee is hij niet de populairste voetballer van het platform. Die eer gaat – helaas voor hem – naar zijn grote rivaal uit Portugal.

5. Ariana Grande – 265 miljoen volgers

Ariana Grande staat op de vijfde plek in deze top 10 Instagram accounts met meeste volgers. De zangeres – die onder meer bekend is vanwege haar liedjes 7 rings en thank u, next – heeft maar liefst 265 miljoen volgers op Instagram. Lange tijd was ze daarmee de populairste dame op Instagram, maar die plek heeft ze sinds kort moeten afstaan. Ze is hiermee nog wel de populairste muziekartiest op het platform. Dus dat is nog mooi meegenomen.

4. Kylie Jenner – 267 miljoen volgers

We hadden het al een beetje verklapt, dus het zal misschien niet als een verrassing komen dat Kylie Jenner ook in deze top 10 staat. Het halfzusje van Kim Kardashian heeft namelijk 267 miljoen volgers op Instagram en hiermee staat ze op de vierde plek in de top 10 Instagram accounts. Jenner werd ook mede bekend danzkij de populaire show Keeping Up with the Kardashians, maar nu haalt ze ook regelmatig de spotlights met haar cosmeticabedrijf Kylie Cosmetics – waarmee ze tevens miljardair is geworden.

Kylie Jenner is met 267 miljoen volgers sinds kort de populairste vrouw op Instagram, want sinds kort heeft ze meer volgers dan Ariana Grande.

Jenner was daarnaast voor enige tijd de eigenaar van een bijzonder Instagram record. Lange tijd had ze namelijk de foto met de meeste likes op Instagram. Dat record is nu in handen van een ei – ja echt – maar ook dit toont weer aan hoe populair Jenner wel niet is.

Bekijk ook:
Top 10 populairste tweets op Twitter

3. The Rock – 268 miljoen volgers

De derde plek in deze top 10 Instagram accounts is in de handen van Dwayne “The Rock” Johnson. De Amerikaanse acteur en voormalig professioneel worstelaar heeft maar liefst 268 miljoen volgers op het platform. Daar kan The Rock hopelijk nog wel even van genieten, maar het lijkt erop dat hij de derde plek op Instagram binnenkort wel moet afstaan aan Kylie Jenner.

2. Cristiano Ronaldo – 341 miljoen volgers

Cristiano Ronaldo staat op de tweede plek in de top 10 Instagram accounts met de meeste volgers. De Portugese voetballer is immens populair op Instagram, want zijn account telt meer dan 341 miljoen volgers. Sinds kort heeft het account van Ronaldo waarschijnlijk een enorme boost gekregen uit Engeland. Cr7 voetbalt namelijk vanaf dit seizoen weer in het shirt van Manchester United en daarmee is het alsof de verloren zoon weer is thuisgekomen.

Ronaldo is met 341 miljoen volgers zowel de populairste man, sporter en ook – grappig genoeg – mens op Instagram, aangezien de eerste plek in beslag genomen wordt door een bedrijf.

Met zoveel volgers is het ook geen verrassing dat de foto's van Ronaldo veel likes krijgen op Instagram. De voetballer staat met een foto namelijk ook in de top 10 van foto's met de meeste likes.

1. Instagram – 421 miljoen volgers

Op de eerste plek in deze top 10 staat geen muzikant, sporter, acteur of andere celebrity, maar een bedrijf. Het Instagram account van Instagram heeft namelijk 421 miljoen volgers op het eigen platform en is daarmee de ongetwijfelde nummer 1 van deze lijst. Dat is natuurlijk niet helemaal eerlijk, maar ja cijfers liegen er niet om!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.