blank

Video: Man met eng masker laat mensen flink schrikken

0 Shares

Boe! De YouTuber Nickxar verkleedde zich als een enge non en liet mensen schrikken op straat. Dat is best vermakelijk en de beelden kan je in de onderstaande video zien!

Enge personages uit horrorfilms hoop je in het dagelijkse leven niet tegen te komen, maar de mensen uit deze video kwamen toch voor een flinke verrassing te staan. De YouTuber Nickxar – die op het platform bijna 800 duizend abonnees heeft – ging vorig jaar de straat op terwijl hij verkleed was als een demonische non. In zijn zwarte gewaad en enge masker liet hij tientallen mensen schrikken en dat ziet er best grappig uit:

De YouTube video met de enge non van Nickxar doet het erg goed op het platform. Hoewel de video nog geen jaar online staat, is deze al ruim 24 miljoen keer op het platform bekeken. Zo zie je maar dat ook nonnen vandaag de dag nog erg populair kunnen zijn.

Bekijk ook:
Eerste trailer horrorfilm The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It

The Conjuring

Nickxar werd ongetwijfeld geïnspireerd door The Conjuring films voor deze video’s. De non is namelijk een van de demonische figuren die een grote rol speelt in deze filmreeks. Dit personage is onder meer te zien in The Conjuring 2 en kreeg daarnaast ook een eigen film onder de noemer The Nun. Als je zelf eens flink wilt schrikken dan raden we deze films zeker aan!

Op de onderstaande foto kan je de non uit The Conjuring zien:

Zou jij schrikken als de non uit de bovenstaande video opeens naast je staat? Of houd jij altijd het hoofd koel?

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.