Angelina Jolie verbreekt wereldrecord op Instagram 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Angelina Jolie verbreekt wereldrecord op Instagram

Angelina Jolie heeft sinds kort een nieuw wereldrecord op haar naam staan. De actrice maakte dit weekend een account aan op Instagram en kreeg in een mum van tijd miljoenen volgers op het platform. Binnen drie uur had Jolie meer dan twee miljoen volgers op haar naam staan en dat is een nieuw record. Zo blijkt maar weer dat de bekende actrice nog erg populair is. 

Dit weekend stond Instagram in het teken van Angelina Jolie. De actrice pakte niet alleen een wereldrecord door meer dan twee miljoen volgers in drie uur te krijgen, haar populariteit bleek nog veel groter te zijn. Momenteel is het volgeraantal van Jolie's Instagram account verder gegroeid naar ruim 7 miljoen volgers, en dat aantal gaat in de komende tijd waarschijnlijk nog veel verder stijgen.

Bekijk ook:
Deze foto's hebben de meeste likes op Instagram

Angelina Jolie mag dan net nieuw zijn op het platform, toch heeft ze al twee keer iets gedeeld op het platform. Op vrijdag publiceerde de Lara Croft actrice haar eerste post. Dit was geen foto van haarzelf – zoals je misschien zou verwachten op Instagram – maar een brief van een meisje uit Afghanistan. Hierbij deelt ze tevens haar mening over de huidige gebeurtenissen in het land. Haar post maakte duidelijk indruk op het platform, want binnen twee dagen is het aantal likes al boven de drie miljoen uitgekomen.

Op zaterdag deelde Jolie haar tweede post op Instagram. Dit was wederom geen leuke instapic, maar meer een informationele graphic over de vluchtelingencrisis. Dat is op zich niet zo verrassend, want Jolie is al jaren actief als gezant voor de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties. Ook deze post kreeg weer volop likes van de andere Instragrammers; de teller staat nu al boven de anderhalf miljoen likes.

Angelina Jolie vs. Jennifer Aniston

Met haar gloednieuwe record pakt Angelina Jolie weer iets af van Jennifer Aniston. De Friends-actrice was namelijk de vorige eigenaar van dit record. Aniston maakte anderhalf jaar geleden een account aan op Instagram en verzamelde toen binnen vijf uur meer dan één miljoen volgers. Indrukwekkend natuurlijk, maar Jolie liet zien dat dat nog veel sneller kon.

Bekijk ook:
Zijn deze twee Friends acteurs nu aan het daten?

Toch heeft Jennifer Aniston weinig te klagen over haar prestaties op Instagram. De actrice heeft ongeveer 38 miljoen volgers op het platform en daarnaast heeft haar eerste foto op Instagram meer dan 16,5 miljoen likes. Dat is best bijzonder, want de foto staat daarmee in de top 10 foto's met de meeste likes op Instagram. Voor nu ten minste, want wie weet kan Jolie die plek ook nog wel afpakken in de toekomst…

Angelina Jolie op het witte scherm

Angelina Jolie is straks niet alleen meer op Instagram te bewonderen. De actrice zal binnenkort ook weer verschijnen in een blockbuster op het witte doek. Jolie heeft namelijk een belangrijke rol in de Marvel film Eternals, die dit jaar nog zal verschijnen. Zo staat de actrice na enige tijd van afwezigheid in Hollywood weer volop in de schijnwerpers.

Bekijk ook:
Nieuwe trailer: Eternals

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.