Top 10 populairste tweets op Twitter 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 populairste tweets op Twitter

Welke tweets kregen de meeste likes ooit op Twitter? In dit artikel geven we het overzicht!

10. Mel is genezen – 3 miljoen likes

Twitteraars houden van goed nieuws. En toen Mel met de wereld deelde dat ze geen kanker meer had, werd er massaal op gereageerd. Hoewel ze geen bekende Twitteraar is, kreeg Mel maar liefst 3 miljoen likes op haar bericht. Zo werd het goede nieuws nog eens extra uitvoerig gevierd.

9. BTS zingt – 3.1 miljoen likes

Ooit gehoord van de groep BTS? Dat zou wel moeten, want ze zijn super populair. Dat is ook te zien op Twitter. Zo ging een video van de groep viral op het platform. Daarin is te zien hoe een van de BTS-leden aan het zingen is. Inmiddels heeft die video meer dan 3.1 miljoen likes. En dat is genoeg voor de negende plek in deze top 10.

8. BTS – 3.2 miljoen likes

Maar ook zonder te zingen krijgt BTS veel aandacht op Twitter. In een tweet met alleen “Hi Army”, en twee foto's van een van de zangers, kreeg namelijk maar liefst 3.2 miljoen likes. Dat hebben ze goed voor elkaar!

7. Joe Biden wordt de nieuwe president van Amerika – 3.2 miljoen likes

Waarschijnlijk heb je het wel meegekregen: er waren presidentsverkiezingen in Amerika. Na een paar bloedstollende dagen van wachten werd de uitslag eindelijk bekend. Joe Biden had gewonnen en wordt strakd de nieuwe president van Amerika. Op Twitter reageerde hij dankbaar, en dat werd beloond met maar liefst 3.2 miljoen likes. Dat zijn veel likes, maar – spoiler alert – zijn running mate deed het zelfs nog ietsje beter.

6. Macaulay Culking van Home Alone is geen kindje meer – 3.4 miljoen likes

Oei, deze tweet is grappig, maar doet ook wel een beetje pijn. Op Twitter laat de Home Alone acteur weten dat hij inmiddels 40 is. Kleine kinderen worden groot. Op Twitter werd de grap wel gewaardeerd, en de tweet kreeg maar liefst 3.4 miljoen likes.

5. Kamala Harris heeft gewonnen – 3.3 miljoen likes

De tweet van Kamala Harris over de winst van de presidentsverkiezingen was zelfs nog populairder dan die van Joe Biden. Met de simpele tekst en een leuke video liet Harris haar blijdschap blijken op de uitslag. De tweet van Harris ontving maar liefst 3.3 miljoen likes.

4. Andy Milonakis maakt een grapje – 3.8 miljoen likes

Een grappige tweet wordt op Twitter gewaardeerd. Daar kwam ook Andy Milonakis achter toen hij een grapje maakte over astronauten. De tweet van Milonakis kreeg maar liefst 3.8 miljoen likes, genoeg voor een vierde plek in deze top 10.

Bekijk ook:
Dompel jezelf onder in puur geluid met de Bose QuietComfort 35 II

https://twitter.com/andymilonakis/status/1266821069823975430

3. Barack Obama over Kobe Bryant – 4 miljoen likes

Toen bekend werd dat Kobe Bryant en zijn dochter Gianna waren omgekomen bij een helikopterongeluk lieten veel beroemde mensen van zich horen om hun condoleances te delen. Een van hen was niemand minder dan voormalig president Barack Obama. In zijn tweet stond hij stil bij het enorme verlies. Miljoenen mensen konden zich goed vinden in de woorden van Obama, want de tweet ontving ruim 4 miljoen likes.

2. Barack Obama over racisme – 4.3 miljoen likes

Obama is wel van de populaire tweets want de Oud-president verbrak in 2017 zelfs het Twitterrecord voor meeste likes. In zijn tweet reageerde hij op het racistische geweld in Charlottesville. Obama citeerde daarbij een quote van icoon Nelson Mandela: “Niemand wordt geboren met haat voor een persoon op basis van huidskleur, achtergrond of geloof.” De tweet van Obama was lang het populairste op Twitter. Tot de zomer van dit jaar, toen een treurige gebeurtenis daar verandering in bracht.

 

Bekijk ook:
Rel rondom stem ChatGPT: Scarlett Johansson stapt naar advocaat

1. Chadwick Boseman is overleden – 7.6 miljoen likes

De tweet met de meeste likes ooit komt van het account van acteur Chadwick Boseman. De familie van Boseman liet via Twitter aan de wereld weten dat Boseman was overleden aan de gevolgen van kanker. Het bericht maakte wereldwijd veel los. En dat was ook te zien was aan het aantal likes. Maar liefst 7.6 miljoen Twitteraars drukte op like bij dit bericht, iets wat nog nooit eerder in de geschiedenis van Twitter is voorgekomen. Het is een mooie laatste ode aan de acteur. Of zoals Twitter zei: “A tribute fit for a king.”

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.