Dit is het bizarre vermogen van Nikkie de Jager 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is het bizarre vermogen van Nikkie de Jager

Er was ooit een jongen die Niels de Jager heette. Deze jongen zat niet lekker in zijn vel, want hij voelde zichzelf een meisje. Hij transformeerde langzaam in Nikkie, begon make-up vlogs te maken op YouTube en werd wereldberoemd en schatrijk. Dit is het verhaal van de Nederlandse Nikkie de Jager, ook bekend als NikkieTutorials. Maar hoeveel geld heeft de bekende transgender eigenlijk? Je leest het hier.

YouTube-ster en visagiste

Toen de vlogger in 1994 geboren werd zou ze nooit kunnen vermoeden dan ze later wereldberoemd en schatrijk zou worden. Het begon allemaal in 2008, toen ze begon met het uploaden van make-up tutorials op YouTube. De Jager kreeg al snel een grote aanhang van volgers, maar ze werd pas echt bekend toen ze het filmpje “The Power of Makeup” uploadde. Vanaf dat moment ging de naam NikkieTutorials de hele wereld over.

De 28-jarige Nikkie de Jager heeft inmiddels bijna 14 miljoen abonnees. Ze mocht ook aanschuiven in verschillende internationale talkshows, en won de afgelopen jaren vele prijzen, waaronder de Teen Choice Award en de Televizier-ster. Haar bekendheid brengt uiteraard aardig wat geld in het laatje. Zo zou ze 25.000 euro per Instagram-post verdienen. Dat is een hoop geld voor het plaatsen van een simpele social-media post.

Bekijk ook:
Dit is het spannende vermogen van pornoster Bobbi Eden

Het vermogen van Nikkie de Jager

Haar bekendheid levert veel geld op. Behalve met Instagram harkt ze ook met YouTube een half miljoen euro per jaar binnen. Daarnaast heeft ze haar eigen make-up producten, en verdient ze geld met andere activiteiten die beauty gerelateerd zijn. Nu ze een echte BN'er is willen merken aan haar verbonden worden, dus met die schnabbels verdient ze ook aardig wat geld.

Het geschatte vermogen van Nikkie de Jager is 6 miljoen euro. Dat wordt alleen maar meer, want ze zou naar verluid zo'n 2 miljoen euro per jaar verdienen met haar activiteiten. Ze woont in een landhuis in Uden, waar een hypotheek van 660.000 euro op zit. Het mag dus duidelijk zijn dat de selfmade miljonair er op dit moment warmpjes bij zit. Zolang haar fanbase blijft groeien zal dat waarschijnlijk in de aankomende jaren alleen maar warmer worden.

Bekijk ook:
Dit is het vermogen van topmodel Doutzen Kroes

Bekijk ook:
Dit is het bizarre vermogen van Peter Gillis

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.