Doutzen Kroes
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is het vermogen van topmodel Doutzen Kroes

Doutzen Kroes is een beeldschone Friezin die het tot de top van de modellenwereld wist te schoppen. Ze verdiende een vermogen met het paraderen op de catwalk en haar gezicht sierde talloze covers van glossy’s en modebladen. Maar hoe rijk is de mooie blondine eigenlijk? Wij namen een duikje in haar leven vol glitter & glamour.

Doutzen Kroes is een topmodel

Het 37 jarige topmodel timmert al decennia aan de weg op de internationale catwalk. Ze werd na het halen van haar havo-diploma in 2003 bijna onmiddellijk aangenomen door Paparazzi Model Management in Amsterdam, wat de basis werd voor haar carrière als wereldberoemd model. Haar mooie koppie vloog de hele wereld over voor modeshows van o.a Ralph Lauren, Gucci en Versace.

In 2006 sloot de beeldschone Doutzen een lucratief contract met cosmeticabedrijf L’Oréal en werd ze het best betaalde model dat Nederland ooit had voortgebracht. Haar wereldwijde succes maakte haar schatrijk. Eind 2007 werd ze het gezicht van lingeriemerk Victoria’s Secret, waarna ze besloot om niet meer deel te nemen aan modeshows. De shows waren het doel om naamsbekendheid te krijgen, en dat was haar gelukt.

Bekijk ook:
Dit is het spannende vermogen van pornoster Bobbi Eden

Het topmodel doet een stapje terug

Ze vroeg zich al langer af waarom ze doet wat ze doet. “Ik zag dat ik alles al heb. Een leuk gezin, gezonde kinderen, een leuke man, een mooie familie en lieve mensen om me heen. Waarom doe ik dit eigenlijk nog? Wat zijn mijn beweegredenen?” aldus Doutzen. Ze richt zich dus momenteel meer op haar gezin en haar rol als moeder. En gelijk heeft ze.

Ze zegt dat ze niet meer bij wilt dragen aan corruptie, en is een fel tegenstander van de coronamaatregelen, die inmiddels zijn opgeheven. Doutzen zegt; “Ik wil alleen nog maar zuiver zijn, en niet meewerken aan dingen waar ik niet achter sta. Je doet het ene corrupte ding na het andere”. Ze deelde deze woorden in een podcast. Zij kan zuiver zijn, en lekker doen waar ze zin in heeft, want de blondine heeft genoeg geld om het voorlopig even uit te kunnen zingen.

Het vermogen van Doutzen Kroes

Doutzen Kroes is inmiddels wereldberoemd, maar vertoeft nog graag in ons kikkerlandje. Ze zet zich tegenwoordig in voor maatschappelijke doelen, zo is ze bijvoorbeeld ambassadeur voor Dance4Life. Het model verdient nog steeds geld met haar naam en gezicht, maar ze hoeft er niet meer de hele wereld voor over te reizen. Ze ruilde haar contract in bij Victoria’s Secret voor een deal met lingeriebedrijf Hunkemöller.

Quote schatte haar vermogen anno 2022 in op 28 miljoen euro. Ze heeft dus een aardig bedrag bij elkaar geharkt tijdens haar werkzaamheden
als internationaal model. Ze doet het tegenwoordig rustig aan, en dat kan ze hebben, want met zo’n bedrag op de bank is het niet meer nodig om elke dag op de catwalk te staan. Daarnaast verdient ze maandelijks genoeg inkomsten aan haar contracten met lingerie en cosmeticabedrijven. Het friese model is, ondanks dat ze inmiddels 37 jaar oud is, nog steeds een veelgevraagd model.

Bekijk ook:
Dit is het hilarische vermogen van Maxime Meiland

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.