Maxime Meiland
Bron: Instagram @maximemeiland
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is het hilarische vermogen van Maxime Meiland

We kunnen niet meer om ze heen: de familie Meiland. Deze goedlachse en hilarische familie is niet meer van de buis af te slaan, en daar verdienen ze aardig wat geld mee. Maxime, de dochter van Martien Meiland en Erika Renkema, heeft onlangs haar biografie uitgegeven, en die gaan als warme croissants over de toonbank. Hoeveel geld heeft Maxime eigenlijk op de bank staan? Dat hebben we uitgezocht.

Ik vertrek

Maxime Meiland (1995) was voor het eerst te zien in het populaire televisieprogramma Ik vertrek, waarin de familie Meiland in 2007 emigreerde naar Frankrijk om daar een hotel te beginnen. Dat liep niet zoals gewenst, waarna de familie na twee jaar weer terugkeerde naar Nederland. Ze kregen door het programma enige bekendheid, waarna ze in 2019 door SBS6 werden benaderd toen ze opnieuw naar Frankrijk vertrokken.

De familie werd gevolgd terwijl ze een chateau verbouwden om er een bed & breakfast van te maken. Het programma Chateau Meiland werd een daverend succes, en er werden meerdere seizoenen van opgenomen. De familie Meiland is sindsdien niet meer weg te denken van televisie, en dat legt hun geen windeieren. Maxime verdient momenteel goed met haar werkzaamheden als mediapersoonlijkheid.

Bekijk ook:
Dit is het bizarre vermogen van Peter Gillis

Vermogen Maxime Meiland

Maxime Meiland is een ondernemend type. Ze heeft haar eigen serie gehad Wat wil Maxime genaamd, en ze schrijft graag in samenwerking met columnist en schrijver Jan Dijkgraaf boeken. Zo heeft ze eerder een boek over Sinterklaas uitgegeven, en onlangs dus haar biografie. De blondine is daarnaast regelmatig te zien in verschillende talkshows, en uiteraard in de realityserie Chateau Meiland, dat zich inmiddels in Nederland afspeelt.

Het persoonlijke vermogen van Maxime Meiland wordt geschat op 2 miljoen euro, en ze kocht enige tijd geleden een huis dat een waarde van ruim 2 miljoen heeft. Maxime staat dus op eigen benen, en heeft haar schaapjes goed op het droge. Naar verluidt verdient ze tienduizenden euro’s per aflevering van Chateau Meiland, en weet ze inmiddels ook aardig te cashen met social media. Maxime Meiland kan dus lekker achterover leunen.

Bekijk ook:
Dit is het bizarre vermogen van Nikkie de Jager

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.