NikkieTutorials lanceert eigen beautymerk 14
Saved Read later
Deel dit bericht

NikkieTutorials lanceert eigen beautymerk

Nikkie de Jager lanceert haar eigen beautymerk. De YouTuber – die op het platform ook wel bekend staat als NikkieTutorials – heeft in een nieuwe video haar merk Nimya aangekondigd. 

In de video legt De Jager uit hoe Nimya tot stand is gekomen. Al jaren werd ze door allerlei mensen en bedrijven gevraagd om een eigen beautymerk te beginnen, maar lang zag ze dat niet zitten. Ze vond het idee lange tijd te eng, maar drie jaar geleden besloot ze toch de stap te wagen. Hierbij wilde ze vooral focussen op het maken van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande items.

Nimya is daarnaast volledig in de handen van Nikkie de Jager zelf, vertelt ze in de video. Dat doet ze niet echt omdat ze zo alle winst kan houden, maar omdat ze zo alle controle behoudt. Dat komt wel met een flink financieel risico, want als het bedrijf flopt is ze veel geld kwijt. Dat is voor haar natuurlijk spannend, maar gezien de enorme populariteit van de YouTuber zal dat ongetwijfeld wel goedkomen!

In de onderstaande video is de aankondiging van Nimya te zien:

Bekijk ook:
De leukste zomerstijlen om je sneakers mee te combineren

Nimya producten van NikkieTutorials

In de video worden de volgende producten gelanceerd:

  • Nimya Cooling Eye Stick: deze stick gebruik om het gebied rondom je ogen te verzorgen. Deze stick geeft een verkoelend effect, waardoor je ogen er minder puffy uit gaan zien. Dit is zeker handig om te gebruiken in de ochtend, net nadat je opstaat.  De Nimya Cooling Eye Stick kost 22 dollar.
  • Where It All Starts Cream by Nimya: dit is een moisturizer en primer hybrid crème voor je gezicht. Dit product kan je gebruiken tegen een droge huid en is ook geschikt als je daarna nog make-up wilt gebruiken. Where It All Starts Cream kost 30 dollar.
  • License to Glow Serum: dit product geeft zorgt voor een stralende huid en heeft ook nog eens een hydraterend, verzorgend en roodheid verminderend effect. License to Glow Serum kost 37 dollar. Het is iets duurder, omdat er veel speciale ingrediënten inzitten.
  • Set It & Forget It Setting Spray: met deze spray blijft je make-up de hele dag goed zitten. Set It & Forget It Setting Spray kost 25 dollar.
  • Blow Before You Go Fan: nadat je de setting spray hebt gebruikt is het verstandig om even een kleine ventilator aan te zetten om alles te laten drogen. Die kan je nu ook bij Nimya halen, want Nikkie de Jager komt nu ook met haar eigen ventilator. Blow Before You Go Fan kost 15 dollar en heeft drie verschillende standen.
Bekijk ook:
8 simpele beautytips met effect

Op het nieuwe Instagram account van Nimya werd ook de eerste reclame van de producten van Nikkie de Jager gedeeld:

Make-up liefhebbers en fans van NikkieTutorials moeten nog wel even wachten voordat ze de producten van Nimya kunnen kopen. De verkoop gaat namelijk pas over twee weken – op 23 september – van start. De producten van Nimya zijn dan alleen te koop op de eigen website.

In september mogen we daarnaast nog een leuke verrassing van Nikkie de Jager verwachten. In de YouTube video zegt ze namelijk dat ze binnenkort nog een groot nieuwtje met haar volgers gaat delen, maar daar mag ze nu nog niks over zeggen. Spannend!

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.