Tweeling viert samen honderdste verjaardag 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Tweeling viert samen honderdste verjaardag

De respectabele leeftijd van honderd jaar bereiken is al een hele opgave. In Frankrijk werd dit weekend de honderdste verjaardag gevierd van een tweeling. Iets wat bijna nooit voorkomt. De Franse tweeling Marie en Geneviève, is het gelukt. Hoe hebben ze dit dan toch voor elkaar gekregen?

Groots feest in bejaardentehuis

Op 17 oktober mochten de dames ieder honderd kaarsjes uitblazen. Uiteraard was de familie aanwezig in het bejaardentehuis, even als veel Franse media. Na het uitblazen van de kaarsjes en het in ontvangst nemen van de felicitaties gingen de dames de dansvloer op. Ze zetten hier gezamenlijk de polonaise in gang en genoten van een bijzondere dag.

Samen zijn is de sleutel

Hun hele leven lang zijn de zussen onafscheidelijk geweest. Marie werd een kwartier voor haar zusje geboren. Beiden stapten in het huwelijksbootje met een boer, besloten te gaan wonen in dezelfde plaats en gingen uiteindelijk naar hetzelfde bejaardentehuis. Volgens de vrouwen is dit de sleutel om zo oud te kunnen worden, zoveel mogelijk met je familie samen zijn. Daarnaast gaven ze in koor aan dat ze nog nooit een druppel alcohol hadden aangeraakt.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.