Tweeling geboren met de namen 'Covid' en 'Corona' 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Tweeling geboren met de namen ‘Covid’ en ‘Corona’

Je hebt vast wel gehoord over mensen die hun baby een rare naam geven zoals Hitler, Jezus, en ga zo maar door. Een stel in India heeft er voor gekozen om nog een stapje verder te gaan. Zij hebben ervoor gekozen om hun pasgeboren tweeling Corona en Covid te noemen.

Stress bij de bevalling

De moeder, een vrouw van 27, had geen makkelijke bevalling. Zodra zij weeën kreeg belde ze gelijk de ambulance. Helaas is het in India, wegens het coronavirus, niet toegestaan om op de weg te gaan. Hierdoor werd het stel meerdere keren onderbroken door politiecontroles. Ook mocht de familie van het stel niet bij de bevalling aanwezig zijn, maar dat snappen we ergens wel een beetje in deze tijden.

Vernoemen naar een virus

De reden dat zij hun kinderen hebben vernoemd naar het virus is volgens hen heel simpel. Het coronavirus heeft zoveel impact gehad op de manier waarop de bevalling liep, dat zij hun kinderen een naam wilde geven die aan deze tijd zou herinneren. De moeder legt ook uit dat het coronavirus niet alleen negatieve kanten heeft. Zo zijn wij met zijn allen meer bewust bezig met onze hygiëne en zorgen we meer voor de mensen om ons heen. Vooral door de ‘goede' kanten van het virus hebben zij besloten hun kinderen zo te noemen. Het jongetje heet Covid en het meisje heet Corona.

Bekijk ook:
Auteursrecht Mickey Mouse vervallen - En hij maakt direct een opmerkelijk debuut

Naamsverandering

De moeder laat weten dat zij het niet erg zou vinden als de kinderen er in de toekomst voor kiezen om hun naam te veranderen. Dat is te begrijpen zegt zij. Ze sluit dan ook zeker niet uit dat de kinderen hiervoor zullen kiezen wanneer ze oud en wijs genoeg zijn.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

974

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.