in

LOLLOL

Tweeling geboren met de namen ‘Covid’ en ‘Corona’

Je hebt vast wel gehoord over mensen die hun baby een rare naam geven zoals Hitler, Jezus, en ga zo maar door. Een stel in India heeft er voor gekozen om nog een stapje verder te gaan. Zij hebben ervoor gekozen om hun pasgeboren tweeling Corona en Covid te noemen.

Stress bij de bevalling

De moeder, een vrouw van 27, had geen makkelijke bevalling. Zodra zij weeën kreeg belde ze gelijk de ambulance. Helaas is het in India, wegens het coronavirus, niet toegestaan om op de weg te gaan. Hierdoor werd het stel meerdere keren onderbroken door politiecontroles. Ook mocht de familie van het stel niet bij de bevalling aanwezig zijn, maar dat snappen we ergens wel een beetje in deze tijden.

Vernoemen naar een virus

De reden dat zij hun kinderen hebben vernoemd naar het virus is volgens hen heel simpel. Het coronavirus heeft zoveel impact gehad op de manier waarop de bevalling liep, dat zij hun kinderen een naam wilde geven die aan deze tijd zou herinneren. De moeder legt ook uit dat het coronavirus niet alleen negatieve kanten heeft. Zo zijn wij met zijn allen meer bewust bezig met onze hygiëne en zorgen we meer voor de mensen om ons heen. Vooral door de ‘goede’ kanten van het virus hebben zij besloten hun kinderen zo te noemen. Het jongetje heet Covid en het meisje heet Corona.

Bekijk ook:
Poll: Ben je voorstander van een coronapaspoort?

Naamsverandering

De moeder laat weten dat zij het niet erg zou vinden als de kinderen er in de toekomst voor kiezen om hun naam te veranderen. Dat is te begrijpen zegt zij. Ze sluit dan ook zeker niet uit dat de kinderen hiervoor zullen kiezen wanneer ze oud en wijs genoeg zijn.

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      teken actief

      Teken de komende tijd zeer actief

      Virusgame Plague ineens mateloos populair