in ,

90-jarige vrouw is oudste fanatieke gamer ter wereld

Gamen zou haar levensvreugde geven

oudste gamer ter wereld

We maken allemaal wel eens grapjes over hoe deze generatie er als opa’s en oma’s uit zal zien. Veel van ons zien onszelf later als gamende opa of oma. Hamako Mori uit Japan is hier een prima voorbeeld van. De vrouw is 90 jaar oud en door Guinness World Records uitgeroepen tot de oudste gamestreamer op YouTube ter wereld.

Oudste gamer ter wereld

Hamako speelt minimaal drie uur per dag haar favoriete games, en zendt deze uit op YouTube. Het aantal volgers wat zij heeft is trouwens niet mis, een kleine 325 duizend mensen zijn geabonneerd op haar videos. Mori heeft één kleinkind, en deze vertelt vol trots dat zij altijd al van games heeft gehouden. Haar eerste gameconsole was een Cassette Vision. Hiermee begon zij haar gamecarriere in 1981. Ze is ook van plan om de nieuwe PlayStation 5 te kopen. Het geeft Hamako Mori levensvreugde en motivatie dat je in een spel kunt doen wat je zelf wilt.

Bekijk ook:
Wat vind jij van de nieuwe coronamaatregelen?

Geld verdienen met YouTube

Het is goed mogelijk om een zakcentje, of zelfs een maandsalaris te verdienen met YouTube. Bekijk deze lijst van best betaalde YouTubers maar eens! Denk jij dat we daar binnenkort Gaming Grandma op zullen terugzien?

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.