oudste gamer ter wereld
Saved Read later
Deel dit bericht

90-jarige vrouw is oudste fanatieke gamer ter wereld

We maken allemaal wel eens grapjes over hoe deze generatie er als opa's en oma's uit zal zien. Veel van ons zien onszelf later als gamende opa of oma. Hamako Mori uit Japan is hier een prima voorbeeld van. De vrouw is 90 jaar oud en door Guinness World Records uitgeroepen tot de oudste gamestreamer op YouTube ter wereld.

Oudste gamer ter wereld

Hamako speelt minimaal drie uur per dag haar favoriete games, en zendt deze uit op YouTube. Het aantal volgers wat zij heeft is trouwens niet mis, een kleine 325 duizend mensen zijn geabonneerd op haar videos. Mori heeft één kleinkind, en deze vertelt vol trots dat zij altijd al van games heeft gehouden. Haar eerste gameconsole was een Cassette Vision. Hiermee begon zij haar gamecarriere in 1981. Ze is ook van plan om de nieuwe PlayStation 5 te kopen. Het geeft Hamako Mori levensvreugde en motivatie dat je in een spel kunt doen wat je zelf wilt.

Bekijk ook:
Alle online goksites van Nederland vind je op Sportgokken.eu

Geld verdienen met YouTube

Het is goed mogelijk om een zakcentje, of zelfs een maandsalaris te verdienen met YouTube. Bekijk deze lijst van best betaalde YouTubers maar eens! Denk jij dat we daar binnenkort Gaming Grandma op zullen terugzien?

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.