oudste gamer ter wereld

90-jarige vrouw is oudste fanatieke gamer ter wereld

0 Shares

We maken allemaal wel eens grapjes over hoe deze generatie er als opa’s en oma’s uit zal zien. Veel van ons zien onszelf later als gamende opa of oma. Hamako Mori uit Japan is hier een prima voorbeeld van. De vrouw is 90 jaar oud en door Guinness World Records uitgeroepen tot de oudste gamestreamer op YouTube ter wereld.

Oudste gamer ter wereld

Hamako speelt minimaal drie uur per dag haar favoriete games, en zendt deze uit op YouTube. Het aantal volgers wat zij heeft is trouwens niet mis, een kleine 325 duizend mensen zijn geabonneerd op haar videos. Mori heeft één kleinkind, en deze vertelt vol trots dat zij altijd al van games heeft gehouden. Haar eerste gameconsole was een Cassette Vision. Hiermee begon zij haar gamecarriere in 1981. Ze is ook van plan om de nieuwe PlayStation 5 te kopen. Het geeft Hamako Mori levensvreugde en motivatie dat je in een spel kunt doen wat je zelf wilt.

Bekijk ook:
Top 10 trending PlayStation 5 games – Mei 2021

Geld verdienen met YouTube

Het is goed mogelijk om een zakcentje, of zelfs een maandsalaris te verdienen met YouTube. Bekijk deze lijst van best betaalde YouTubers maar eens! Denk jij dat we daar binnenkort Gaming Grandma op zullen terugzien?

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: