Messiah is de nieuwste Netflixserie gebaseerd op Homeland 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Messiah is de nieuwste Netflixserie gebaseerd op Homeland

Goed nieuws voor de mensen die dol zijn op thrillerseries. Netflix heeft bekend gemaakt om vanaf 1 januari een nieuwe serie op haar streamingdienst te plaatsen. Voor de mensen die dol zijn op Homeland is dit een fantastische nieuwe serie. Messiah zal namelijk erg veel weg hebben van deze populaire Netflix-hit.

Het verhaal

Het verhaal van “Messiah” gaat over een mysterieuze man die aangeeft de nieuwe messias te zijn. In de Bijbel gebeurde dit fenomeen vroeger met Jezus. Volgens de man is hij zijn opvolger. Het is aan Eva Geller, agente bij de CIA, om uit te vinden of Mehdi Dehbi de waarheid spreekt of weer een van de volgende oplichters is. De man heeft het op dat moment al voor elkaar gekregen om heel veel volgers te krijgen. We hebben het dan natuurlijk wel over echte volgers in het echte leven, niet op social media.

De verhalen over Mehdi Dehbi gaat binnen no-time de hele wereld over. Daarnaast heeft zijn komst grote gevolgen voor de samenleving. Overheden van over de hele wereld willen meer van hem te weten komen, maar dit is bijna onmogelijk. Het enige wat bekend is, is dat Dehbi de boodschap van zijn vader verkondigt. Wie is deze man? Daar komen we hopelijk begin volgend jaar achter.

Release en trailer

Zoals al eerder aangegeven is het nu al bekend wanneer de serie Messiah op Netflix zal komen te staan. Het eerste seizoen zal vanaf 1 januari beschikbaar zijn. Daarnaast hebben we ook de trailer van deze nieuwe serie natuurlijk even voor je opgezocht. Klik ‘m gerust hieronder aan!

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.