in ,

Lucifer seizoen 6 komt eraan

Seizoen vijf is op 21 augustus beschikbaar

lucifer seizoen zes
Sue Lukenbaugh / Wikimedia Commons

Het leek er heel even op alsof we definitief afscheid moesten nemen van de fenomenale serie Lucifer, te zien op Netflix. Dinsdag hebben de makers bekend gemaakt dat er alsnog een zesde seizoen komt. Vorig jaar werd er nog gezegd dat het vijfde seizoen het laatste seizoen zou zijn.

Lucifer seizoen 6

Seizoen zes van Lucifer zou dit keer dan echt het laatste seizoen van de Amerikaanse komische fantasypolitieserie zijn. Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen het laatste seizoen zal hebben. Netflix zelf heeft overigens nog niets bekend gemaakt over de verlenging van de serie. Alle hoofdrolspelers van seizoen 5 zullen ook terugkeren in seizoen 6. Eerder dit jaar hebben meerdere acteurs al bekend gemaakt dat zij graag een zesde seizoen zouden zien, maar de serie bij het vijfde seizoen eindigen zouden zij ook geweldig vinden gezien het seizoen spectaculair zal zijn.

Lucifer seizoen 5

Het vijfde seizoen van Lucifer zal 21 augustus te zien zijn op Netflix. Seizoen 5 heeft 16 afleveringen. Ook Lucifer heeft te maken gehad met de coronacrisis en moest tijdelijk stoppen met filmen in april. In eerste instantie was het de bedoeling dat dit het laatste seizoen zou zijn. Seizoen vijf zal iets anders verlopen dan de andere seizoenen, het wordt namelijk in tweeën gesplitst. Na de eerste acht afleveringen zal een kleine pauze ingelast worden, waarna de volgende acht online geplaatst zullen worden.

In dit seizoen zullen we eindelijk God zelf te ontmoeten krijgen. Volgens de acteurs zal het vijfde seizoen spectaculair beginnen en spectaculair eindigen. Waar fans denken dat de serie de ene kant op zal gaan, proberen de makers juist compleet de andere kant op te gaan. Lesley-Ann Brandt, de actrice die Mazikeen speelt, heeft ook laten weten dat er een episch gevecht zal plaatsvinden met haar personage. Zij heeft persoonlijk de schrijvers gevraagd om haar personage zo’n scene te geven om te laten zien wat haar personage allemaal in petto heeft.

Het zal niet allemaal actie en epische gevechten zijn. in seizoen vijf van Lucifer zitten ook genoeg scenes waarvan je een bak ijs op schoot wilt nemen om je verdriet weg te eten. Zo zit er bijvoorbeeld ook een musical aflevering tussen. Deze aflevering is gebaseerd op een andere realiteit en speelt zich af in 1940. De aflevering is dan ook compleet in zwart-wit gefilmd. Ook zou een vraag beantwoord worden in die aflevering waar veel fans al een hele tijd mee zitten. Welke vraag dat precies is, is natuurlijk niet bekend.

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.