Dit bizarre bedrag is de inhoud van een Emmy Awards goodiebag waard 13
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit bizarre bedrag is de inhoud van een Emmy Awards goodiebag waard

Enkele dagen geleden vond de 75e editie van de Emmy Awards plaats. Hollywood schitterde door alle sterren die zich op de rode loper van hun beste kant lieten zien. De acteurs, actrices en televisiemakers die allemaal van de partij waren, gingen aan het einde van de avond naar huis met een goodiebag. Deze goodiebag mag wat kosten, wij weten wat erin zit en hoeveel de inhoud waard is.

Emmy Awards gifting suite

In de Emmy Awards gifting suite worden vooral ervaringen uitgedeeld. Dit is niet even een weekendje Texel, maar bijvoorbeeld een safari naar Afrika, een Ricardo Beverly Hills-bagage set en een reeks exclusieve tubes met huidverzorgingsolie. Het mag allemaal wat kosten. Je kunt bij A-acteurs uiteraard niet aankomen met een flesje mineraalwater en een cadeaubon voor de Blokker.

Het is Backstage Creations die dit jaar de Emmy Awards gifting suite heeft georganiseerd. Het is een onderdeel van een give-away waar alleen genomineerden voor deze prestigieuze prijs recht op hebben. Ze kunnen kiezen uit sieraden, reizen en andere leuke spullen waar de ‘gewone mens’ normaal gesproken een jaar voor moet werken. De rest van de aanwezigen krijgt een andere goodiebag mee naar huis.

emmy awards

De waarde van een goodiebag van de Emmy Awards

De goodiebag die aan de genomineerden voor de Emmy Awards worden uitgedeeld hebben een gemiddelde waarde van maar liefst $50.000. Het pronkstuk in het tasje is de Afrika-safari die ruim $10.000 waard is. Verder zitten er jassen van imitatiebont bij en kunnen de gelukkigen genieten van cadeautjes die in het luxe beauty en wellness segment liggen. Het is overigens ook bij de Golden Globes en de Oscars dat er veel luxe producten worden uitgedeeld.

De goodiebags die de rest van de aanwezigen krijgen zijn iets minder waard, maar toch nog goed voor een paar duizend dollar. In deze tas zit onder andere een cadeauzakje van $990 van Miracle of the Sea balsem, een magische LED-kamerplant van $300, een eeuwige kaars en snacks en koekjes van het merk Crumbl. Onderweg naar huis kunnen de monden worden gespoeld met een slok Wonder Juice. De goodiebags zullen voor velen al een reden zijn om op het evenement te verschijnen.

Poll Wat vind jij van de waarde van de Emmy Awards goodiebags?

Te overdreven en te duur36.7%
Geweldig! Wie wil dat nu niet?26.7%
Het is verspilling en onethisch16.7%
Hoort bij de showbusiness20%
📊 Bekijk resultaten
Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

246

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.