Er komt een nieuwe Tiger King serie 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Er komt een nieuwe Tiger King serie

Tenzij je de afgelopen maanden onder een steen hebt geleefd kan de serie Tiger King op Netflix je niet zijn ontgaan. Als je het niet hebt gezien heb je er vast wel iets over gelezen of de vele memes op internet gezien. Tiger King is absoluut de meest bizarre waargebeurde serie in tijden! Het volgt het bijzondere leven van Joe Exotic, eigenaar van Greater Wynnewood Exotic Animal Park.

Waar ging Tiger King ook al weer over?

De vijand van Joe is een vrouw genaamd Carole Baskin, zij is dierenrecht activiste en tevens de eigenaresse van een ander park. Zij beschuldigd Joe van misbruik en uitbuiting van de dieren in zijn park. In de serie zie je hoe zijn haat voor haar steeds extremere vormen aan neemt en steeds gewelddadiger wordt.

Zodra de serie uitkwam werd er druk gespeculeerd over wie er in een eventuele geacteerde serie Joe Exotic zou moeten spelen. De keuze voor deze rol is uiteindelijk gevallen op niemand minder dan Oscar winnaar Nicolas Cage in de rol van Joe Exotic. Deze serie gaat dieper in op hoe Joseph Schreibvogel (zijn echte naam) Joe Exotic is geworden. Nicolas Cage heeft nog nooit eerder in een serie gespeeld, hij was voordien uitsluitend in films te zien.

Zeer groot succes!

De serie Tigerking op Netflix is een enorm groot succes! Zeker in deze tijd, waar we allemaal binnen zitten, werd de serie massaal bekeken. De één vind het niks en de ander geweldig, maar als je er eenmaal in zit, dan blijf je kijken!

Er is nog niks bekend over waar de serie te zien zal zijn, maar wel is al bekend gemaakt dat de serie acht afleveringen lang zal zijn.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we meer te zien krijgen van de Tiger King!

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.