Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Wanneer was de laatste keer dat je echt de tijd nam voor een avond vol romantiek? Soms is het niet altijd even makkelijk om stil te staan en te genieten van een goed liefdesverhaal. Gelukkig vind je op WithLove, het streamingplatform dat speciaal is ontworpen voor liefhebbers van romantiek, altijd wel het romantische verhaal waar je naar op zoek was. Of je nu zin hebt in een hartverwarmende film of een meeslepende serie, er is voor iedere romanticus wel iets te vinden. Vandaag bespreken we een aantal van de leukste en beste romantische films en series die je eigenlijk niet mag missen:

De beste romantische films

Als het aankomt op romantische films hebben we vandaag de dag nogal wat om uit te kiezen. Helaas zijn niet alle liefdesverhalen ook meteen een filmsucces. Wij zijn daarom op zoek gegaan, en hebben een aantal van de beste en leukste romantische films voor je op een rij gezet. Laten we beginnen Can’t Buy My Love:

Can’t Buy My Love

Can't Buy My Love” is een charmante romantische komedie die draait om Lilly, een ambitieuze medisch studente die volledig gefocust is op haar carrière. Ze heeft geen interesse in romantiek of luxe. Haar leven verandert echter drastisch wanneer ze Hank ontmoet, een knappe en rijke man die vastbesloten is haar hart te veroveren.

Hank, die gewend is alles te krijgen wat hij wil met zijn geld, beseft al snel dat Lilly niet zo makkelijk te winnen is. Ondanks zijn rijkdom en charme, wordt hij gedwongen om andere manieren te vinden om haar hart te bereiken.

De film is gevuld met humor, romantische momenten en een vleugje spanning terwijl Lilly en Hank hun verschillen proberen te overbruggen.

Mountain Rescue Romance

Een ander niet te missen romantische succesfilm is “Mountain Rescue Romance“. Deze film speelt zich af in een prachtig berggebied en volgt het verhaal van Sarah, een avontuurlijke berggids, die Jack, een charmante stadsjongen, redt wanneer hij verdwaalt tijdens een solo-wandeling. Terwijl Sarah hem terug naar veiligheid begeleidt, ontstaat er een onverwachte romance.

Ondanks hun verschillende achtergronden vinden ze steeds meer overeenkomsten, en te midden van adembenemende landschappen ontdekken Sarah en Jack dat liefde op de meest onverwachte momenten kan opbloeien.

Married by mistake

Tot slot mag ook “Married by Mistake” niet ontbreken binnen deze lijst. Deze film is een authentieke romantische komedie waarin de ambitieuze Riley en haar charmante baas Ethan impulsief trouwen na een wild weekend in Las Vegas. Terug in hun normale leven proberen ze de situatie zo normaal mogelijk te doen lijken, wat vaak leidt tot grappige en hartverwarmende momenten. Terwijl ze meer tijd samen doorbrengen, ontdekken ze onverwachte gevoelens voor elkaar.

De beste romantische series

Naast romantische films biedt withlove.tv/nl ook een groot aantal romantische series om van te genieten. Heartland & When calls the heart zijn misschien wel de beste voorbeelden van romantische series die je als kijker aflevering op aflevering kunnen meeslepen in het verhaal:

Heartland

In Heartland volg je het leven van de familie Fleming-Bartlett op hun paardenranch in het pittoreske Hudson, Alberta. Na het verlies van hun moeder, Marion, zetten zussen Amy en Lou samen met hun grootvader Jack de traditie voort om mishandelde en verwaarloosde paarden een nieuw leven te geven.

Amy, net als haar moeder, heeft een speciale gave om met paarden te communiceren en hen te helpen. Lou keert terug vanuit haar drukke leven in New York om de ranch financieel overeind te houden. Samen navigeren ze door de uitdagingen van het leven op de ranch, terwijl ze ook persoonlijke strubbelingen en romantische relaties tegenkomen.

Heartland is daarom ook veel meer dan alleen een serie over paarden. Het gaat ook over familiebanden, doorzettingsvermogen en de kracht van liefde. Met prachtige landschappen en een boeiende verhaallijn heeft de serie dan ook een speciale plek veroverd in de harten van kijkers wereldwijd.

When Calls the Heart

When Calls the Heart is een serie die zich afspeelt in het stadje Hope Valley, aan het begin van de 20e eeuw. Het volgt Elizabeth Thatcher, een jonge lerares uit de stad die haar comfortabele leven achterlaat om les te geven in dit kleine stadje in het Wilde Westen.

Terwijl ze zich aanpast aan het leven in de landelijke gemeenschap, wordt ze geconfronteerd met uitdagingen, avonturen en natuurlijk ook de nodige dosis romantiek!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

84

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.