Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is het bezongen vermogen van zangeres Maan

Zangeres Maan is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. De mooie zangeres won in 2016 The Voice of Holland en gaat sindsdien als een raket. Ze was vorig jaar de meest gestreamde vrouwelijke artiesten van Nederland, en mag zich nu ook tussen de rijken van ons kikkerlandje scharen. Maar hoeveel geld heeft de zangeres in de afgelopen zeven jaar bij elkaar geharkt? Wij zochten het uit.

The Voice of Holland

Hoewel zangprogramma The Voice of Holland inmiddels door verschillende schandalen van de buis is gehaald, plukt Maan de Steenwinkel nog steeds de zoete vruchten van deze springplank voor artiesten. Ze is niet meer van het podium af te slaan en scoort de ene na de andere hit. Nummer zoals Blijven Slapen en Leven schallen tot vervelends aan toe uit de speakers van de auto of radio.

De aantrekkelijke zangeres werkt keihard aan haar carrière. Ze zou naar verluid goed verdienen aan de miljoenen streams, vele optredens en een paar investeringen die haar door een paar slimme adviseurs zijn ingefluisterd. Zelf weet ze ook duidelijk in welke hoek ze het grote geld moet zoeken, want ze heeft naar schatting een flink vermogen opgebouwd met haar werkzaamheden als zangeres en zakenvrouw. Misschien kan ze een keer met Roxeanne Hazes optreden.

Bekijk ook:
Wat kan Elon Musk met zijn vermogen kopen?

Zangeres Maan mag zichzelf inmiddels miljonair noemen

De zangeres heeft twee bedrijven op haar naam staan, iets wat we vaker zien bij artiesten. Ze is eigenaresse van Maan Productions B.V en The Power of Love B.V. Eerstgenoemde is een productiebedrijf dat zich toelegt op muziek en entertainment, laatstgenoemde is een productiehuis. Maan houdt dus graag de regie strak in handen, en gelijk heeft ze. De cijfers liegen er in ieder geval niet om.

Maan Productions boekte een paar jaar geleden een vermogen van 214.000 euro, dat was in 2020 al verdrievoudigd naar maar liefst 751.000 euro. The Power of Love deed het ook prima, die ging van 212.500 naar 754.000 euro. Ze heeft in twee jaar tijd haar vermogen zien verdubbelen. De zangeres heeft op dit moment een geschat vermogen van 1.1 miljoen. En wat haar betreft is dit nog maar het begin. Wij helpen haar even een handje met de onderstaande foto’s.

Bekijk ook:
Dit is het schrikbarende vermogen van horror-auteur Stephen King

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.