Saved Read later
Deel dit bericht

Roxeanne Hazes laat haar grote vriendinnen goed hangen in uitdagende outfit

Vanavond start een nieuw seizoen van ‘Beste zangers' waar Roxeanne Hazes in de eerste aflevering van centraal staat. De 29-jarige zangeres was een paar dagen geleden nog te zien op Instagram, waar ze een uitdagende outfit droeg waarin ze haar grote vriendinnen goed liet hangen. Wij vinden dat ze het prima doet, dus nemen we even een kijkje.

Roxeanne in Beste Zangers

Tegen Veronica Superguide vertelde de zangeres dat ze ‘de liefde voor muziek terug heeft gevonden' bij muziekprogramma Beste Zangers. Ze heeft haar van haar meest kwetsbare kant laten zien, iets wat we van haar gewend zijn, want ze spreekt zich openlijk uit over body positivity, niet goed in je vel zitten, en in therapie gaan. Ze deelt regelmatig ‘eerlijke foto's op Instagram, waar ze naar eigen zeggen niets aan bewerkt.

De zangeres deelde onlangs een foto waarop ze op een stralende dag een uitdagende outfit droeg, waarin ze haar twee grote vriendinnen had opgeborgen. Wij vinden dat ze meerdere pluspunten heeft, maar we moeten wel zeggen dat de outfit haar rondingen extra goed laat uitkomen. We hebben de bewuste foto onder dit artikel geplaatst. Wij zien Roxeanne er in ieder geval adembenemend uitzien.

Roxeanne Hazes draagt uitdagende outfit op Instagram

Roxeanne zoekt wel vaker het randje van Instagram op door uitdagende foto's op Instagram te plaatsen. Zo ging ze nog niet zo lang geleden topless het water in tijdens een dagje recreëren op een boot. Maar ze doet dit ook om een statement te maken. ‘Wees wie je bent, en schaam jezelf daar niet voor' dat is de body positivity mindset van de zangeres. Wij staan daar helemaal achter.

Om deze reden hebben we dan ook nog meer mooie foto's van Roxeanne onder de bewuste foto geplaatst. Deze dame weet hoe ze in het leven staat, en werkt hard aan haar carrière als zangeres. Wij hopen dat ze in de schijnwerpers blijft staan, en in de toekomst meer van dit soort mooie foto's blijft plaatsen. Check ze hieronder.

Aanvullend

  Deel dit bericht
  Read later
  Mike

  Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

  Plaats een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1.9k

  Log In

  Or with username:

  Forgot password?

  Forgot password?

  Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

  Your password reset link appears to be invalid or expired.

  Log in

  Privacy Policy

  Add to Collection

  No Collections

  Here you'll find all collections you've created before.