Stylist Roy Donders wordt vader
Saved Read later
Deel dit bericht

‘Stylist van het Zuiden’ Roy Donders verwacht eerste kindje

Stylist Roy Donders wordt voor de eerste keer vader. Afgelopen zondag kwam zijn vlog online op YouTube, waarin hij het grote nieuws deelt. De 31-jarige Brabander werd in 2013 bekend door zijn zelfontworpen huispakken.

Donders en zijn vriendin Michelle zijn inmiddels een jaar samen en leerde elkaar kennen in het buitenland. Voorafgaand aan de zwangerschap liet de stylist zijn zaad controleren door het ziekenhuis. En deze bleek het volledig mis te hebben.

Aparte diagnose

Het ziekenhuis waar Donders zijn zaad liet checken, bleek het achteraf faliekant mis te hebben. Volgens de onderzoeksresultaten zou het zaad van Roy erg langzaam zijn, waarmee de kans op een zwangerschap nihil zou worden.

In de vlog van Roy is te zien hoe de twee een zwangerschapstest doen. Vriendin Michelle zegt voorafgaand van de test dat een zwangerschap vrijwel onmogelijk is – aangezien zij pas net was gestopt met de pil. Roy zegt zeker te weten dat zijn Michelle zwanger is. Toch besluit het stel de gok te wagen en te testen.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Na slechts enkele minuten verschijnen er twee streepjes op de test, waarmee wordt bevestigd dat de twee een kindje verwachten. “Ik zei het toch!’’ roept Roy dolenthousiast. Met open armen wordt het kindje ontvangen.

Ook zus Rian is enthousiast. “Je kan altijd bij mij terecht,’’ schrijft ze op social media.

Stylist van het Zuiden

Roy Donders is aanvankelijk begonnen als kapper, waarna hij zijn eerste winkeltje opende in Broekhoven, Brabant. Zijn bekendheid groeide nadat de realitysoap ‘Stylist van het Zuiden’ begon en daarin zelfontworpen huispakken lanceerde.

De huispakken werden geproduceerd in Polen en waren ontzettend populair. De collectie was keer op keer na slechts een dag uitverkocht. De stylist heeft tijdens het WK 2014 speciale ‘juichpakken’ mogen ontwerpen voor een grote supermarktketen.

Nadat zijn winkel in 2018 failliet ging, besloot Donders het roer om te gooien. Naast zijn zangcarrière, heeft Roy een schoonheidssalon geopend waar hij verschillende behandelingen aanbiedt. Zus Rian Donders – die een kinderkledingwinkel had – is hier ook werkzaam.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden
1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.