the voice

Oud kandidaten The Voice vertellen in Beau: ‘Hij wilde wel bovenop me liggen en voelen’

0 Shares

De seksrel omtrent Jeroen van Rietbergen neemt bizarre vormen aan. In talkshow Beau schoven twee oud-kandidaten van The Voice of Holland aan en schetsten een ontluisterend beeld van de wanpraktijken achter de schermen van het programma. Wij van Trending.nl keken uiteraard naar de uitzending en brengen hier verslag uit.

Het is een hele charmante man

Nienke Wijnhoven deed in 2018 mee aan The voice of Holland en schopte het zelfs tot de finale. In het programma van Beau vertelt ze dat ze destijds 19 jaar oud was en in de eerste instantie gecharmeerd was van Rietbergen. “Het is ook een hele charmante man, hij is zo lief” aldus Nienke. Ze had in het begin een positieve indruk van de bandleider.

Ze bouwde een band met de bandleider op door zijn betrokken houding naar haar toe. Zo appte hij na een opname met de vraag of ze goed thuis was gekomen. Ze wist op een gegeven moment zelf niet meer goed in te schatten of het grensoverschrijdend gedrag betrof. Het is niet de eerste keer dat de bandleider de fout in ging. Hij ging eerder in relatietherapie met zijn inmiddels ex-partner Linda de Mol vanwege zijn gedrag tegenover kandidaten in het programma.

Bekijk ook:
Statiegeld op blikjes per 1 april verplicht: deze blikjes kun je wel of niet inleveren

The voice Rietbergen

Ik zou er wel op willen liggen

De tekenen dat Rietbergen meer wilde van haar merkte ze door de opmerkingen die hij maakte. Toen ze een keer op de grond moest liggen tijdens een zangles zei de bandleider; “Ik zou er wel op willen liggen”. Maar hier bleef het niet bij. Hij liet Nienke later de studio’s boven zien. “Toen ging hij wel even voelen” zei ze met tranen.

Ook tegen Kirsten Berkx, die in 2017 meedeed aan het programma heeft nare ervaringen met de inmiddels ex-partner van Linda de Mol. Rietbergen maakte destijds een opmerking over haar pyjama; “Wat heb jij een geil broekje aan” zei Rietbergen. Ook de emoties van Kirsten liepen hoog op tijdens het gesprek aan tafel bij Beau.

Ali B

Niet alleen Rietbergen, maar ook Ali B ligt op dit moment zwaar onder vuur door de seksrel bij The Voice. Naar verluid liggen er een aantal aangiftes tegen het jurylid. Ali ontkent alle aantijgingen, in tegenstelling tot Rietbergen, die alle beschuldigingen erkent en zijn werkzaamheden per direct heeft neergelegd.

Bekijk ook:
Jennifer Lopez doodt de tijd met uitdagende fotoshoot in lingerie

Ook in talkshow HLF8 werd er met geen goed woord gerept over de wanpraktijken achter de schermen van het zangprogramma. Johnny de Mol noemde Rietbergen ‘een ongelooflijke klootzak’ Hieronder zie je de desbetreffende beelden. We houden de ontwikkelingen rondom het schandaal bij het programma nauwlettend in de gaten en houden jullie uiteraard op de hoogte.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

835
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.