(Video) Passagier van vliegtuig filmt scherpste beelden van UFO ooit! 13
Saved Read later
Deel dit bericht

(Video) Passagier van vliegtuig filmt scherpste beelden van UFO ooit!

Een vrouw in een passagiersvliegtuig heeft de scherpste beelden van een UFO gefilmd. De indrukwekkende video heeft ze vervolgens op internet gezet. De beelden worden onderzocht, maar onderzoekers hebben al verklaard dat de film authentiek is. De videobeelden zijn gemaakt in een lijnvlucht vanuit Chicago.

Amerikaanse overheid onderzoekt UFO waarnemingen

De Amerikaanse overheid heeft volgens het NOS nieuws op 10 juni j.l in een persbericht laten weten dat ze onderzoek gaan doen naar vliegende objecten waar de herkomst van onduidelijk is. Deze Unidentified Flying Objects (UFO) zijn fenomenen die de laatste decennia steeds vaker worden waargenomen, zelfs door straaljagerpiloten. De Amerikaanse defensie moest op een gegeven moment de meldingen wel serieus nemen.

Dit is goed nieuws voor de ‘gekkies en alu-hoedjes’ die al jaren verkondigen dat onze planeet regelmatig wordt bezocht door buitenaardse wezens. NASA heeft toegezegd dat de Amerikaanse overheid gebruik mag maken van satellieten, sensoren, en andere meetapparatuur van de ruimtevaartorganisatie. Het onderzoek zal aankomende herfst beginnen.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

ufo vliegtuig

Scherpste beelden van UFO ooit

De vrouw die het onderstaande filmpje schoot zat in een lijnvlucht vanuit Chicago toen ze de UFO opmerkte. Op de beelden zien we het vliegende object razendsnel verschijnen, waarna het even met het vliegtuig mee lijkt te vliegen, waarna het eveneens razendsnel verdwijnt. Op de achtergrond zijn de verbaasde stemmen van medepassagiers te horen. Zou er dan toch buitenaards leven bestaan?

De vrouw had de video eerst op Twitter gezet, maar deze werd om onduidelijke redenen na een paar uur verwijderd. Het filmpje werd echter massaal opgepakt en verspreid over het wereldwijde web. We hebben hieronder de beelden geplaatst die op YouTube zijn gezet. Deze beelden en de beelden van een straaljagerpiloot worden in het Amerikaanse onderzoek meegenomen, dat eind dit jaar zal beginnen. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.