Video: Tiener redt haar honden van een beer 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Tiener redt haar honden van een beer

Een Amerikaanse tiener redde haar honden deze week van een ruziezoekende beer. In de bovenstaande video is te zien hoe ze haar honden in veiligheid brengt door de beer een flinke duw te geven. Dat is pas een dame met lef, maar iedereen met huisdieren weet dat we alles voor ze over hebben!

Bekijk ook:
Dit zijn de kleinste hondenrassen

In Nederland hoeven we ons geen zorgen te maken over eventuele loslopende beren, maar in Amerika wil het nog wel eens gebeuren. Op het ene moment ben je nog lekker in je tuin van de zon aan het genieten en dan staat er plotseling een berengezin op je hek! Moederbeer was op excursie met twee van haar kinderen, maar de honden van deze woning zaten duidelijk niet op het ongewenste bezoek te wachten. De dappere – maar niet meest slimme – beestjes proberen de beren weg te jagen, maar die is daar duidelijk niet van onder de indruk. De beer gaat het “gevecht” aan en het dreigt bijna verkeerd af te lopen met een van de honden. Gelukkig grijpt de bazin net op tijd in en weet ze te voorkomen dat een van haar honden door de beer gegrepen wordt. Als een ware heldin snelt ze naar voren en geeft ze de beer een flinke duw. Waar ze het lef vandaan haalt, weet niemand, maar de beer dondert wel van het hek en daardoor kan ze samen met haar honden net op tijd ontsnappen. Gelukkig is dat goed afgelopen!

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.