in ,

Video: Slang hapt naar gezicht van verzorger

Dat scheelt weinig

Deze slang besloot dat het hoog tijd was voor een lekker hapje. Helaas voor hem dacht de verzorger daar anders over.

De bovenstaande video waarin slangenverzorger en dierentuineigenaar Jay Brewer wordt aangevallen door een grote slang ging deze week viral. In de video is te zien hoe Brewer de bijtende python maar net kan ontwijken.

Brewer was niet echt onder de indruk van de aanval. In een interview liet hij weten dat dit gedrag bij slangen hoort. De python beschermde namelijk haar eieren. Ze zag hoe Brewer even niet goed oplette en greep haar kans. Gelukkig wist ze de slangenverzorger net niet te raken.

Bekijk ook:
Aap ziet goocheltruc

Brewer wordt wel vaker aangevallen door slangen. Dat deelde de verzorger onlangs nog op YouTube met een bijzondere compilatie:

 

Jay Brewer is de eigenaar van de dierentuin The Reptile Zoo in de Amerikaanse staat Californië. In de dierentuin leven meer dan 100 verschillende slangen, reptielen en amfibieën. Daarnaast is de man ook zeer actief op social media. Zo heeft zijn YouTube kanaal ruim 1.3 miljoen volgers, en telt zijn Instagram zelfs meer dan 2.2 miljoen volgers.

Bekijk ook:
Krokodil bijt in hoofd verzorger

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Daten via Facebook

Daten via Facebook: gebruik jij het al?

Het bestaan van buitenaards leven is bewezen!

Het bestaan van buitenaards leven is bewezen!