Video: Slang hapt naar gezicht van verzorger

0 Shares

Deze slang besloot dat het hoog tijd was voor een lekker hapje. Helaas voor hem dacht de verzorger daar anders over.

De bovenstaande video waarin slangenverzorger en dierentuineigenaar Jay Brewer wordt aangevallen door een grote slang ging deze week viral. In de video is te zien hoe Brewer de bijtende python maar net kan ontwijken.

Brewer was niet echt onder de indruk van de aanval. In een interview liet hij weten dat dit gedrag bij slangen hoort. De python beschermde namelijk haar eieren. Ze zag hoe Brewer even niet goed oplette en greep haar kans. Gelukkig wist ze de slangenverzorger net niet te raken.

Bekijk ook:
Aap ziet goocheltruc

Brewer wordt wel vaker aangevallen door slangen. Dat deelde de verzorger onlangs nog op YouTube met een bijzondere compilatie:

 

Jay Brewer is de eigenaar van de dierentuin The Reptile Zoo in de Amerikaanse staat Californië. In de dierentuin leven meer dan 100 verschillende slangen, reptielen en amfibieën. Daarnaast is de man ook zeer actief op social media. Zo heeft zijn YouTube kanaal ruim 1.3 miljoen volgers, en telt zijn Instagram zelfs meer dan 2.2 miljoen volgers.

Bekijk ook:
Krokodil bijt in hoofd verzorger
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.