in ,

Video: Krokodil vecht met kudde nijlpaarden

En dat is geen slim idee.

Deze krokodil vond het een slim idee om ruzie te maken met een kudde nijlpaarden. Dat kan je niemand aanraden, en in de bovenstaande video is te zien waarom.

Met een nijlpaard moet je geen ruzie zoeken. En als je verstandig bent blijf je al helemaal uit de buurt van een kudde nijlpaarden. Deze wijze les heeft de krokodil van de bovenstaande video duidelijk niet meegekregen. Het groene dier zwemt namelijk met een niveautje zelfvertrouwen waar zelfs Donald Trump jaloers op zou zijn tussen de nijlpaarden door. Wat hij daar doet, weet niemand. Misschien had hij zin in een lekker stukje vlees, of had hij last van een identiteitscrisis. Maar, wat hij ook van plan was, de nijlpaarden zaten niet op zijn bezoekje te wachten. De beestjes zijn lekker met een collectieve baddersessie bezig, en die mag door niemand worden verstoord. Als de nijlpaarden de krokodil in de gaten krijgen, wordt deze hardhandig de “deur” gewezen. De krokodil weet de aanval van de nijlpaarden maar net te overleven. Maar, een ding is zeker; dit gaat hij niet nog een keer proberen.

Bekijk ook:
Top 10 verborgen dingen in Disneyfilms die je nog niet wist

Bekijk ook:

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top 10 trending films en series op Netflix – Week 11


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Top 10 verborgen dingen in Disneyfilms die je nog niet wist