Video: Krokodil vecht met kudde nijlpaarden 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Krokodil vecht met kudde nijlpaarden

Deze krokodil vond het een slim idee om ruzie te maken met een kudde nijlpaarden. Dat kan je niemand aanraden, en in de bovenstaande video is te zien waarom.

Met een nijlpaard moet je geen ruzie zoeken. En als je verstandig bent blijf je al helemaal uit de buurt van een kudde nijlpaarden. Deze wijze les heeft de krokodil van de bovenstaande video duidelijk niet meegekregen. Het groene dier zwemt namelijk met een niveautje zelfvertrouwen waar zelfs Donald Trump jaloers op zou zijn tussen de nijlpaarden door. Wat hij daar doet, weet niemand. Misschien had hij zin in een lekker stukje vlees, of had hij last van een identiteitscrisis. Maar, wat hij ook van plan was, de nijlpaarden zaten niet op zijn bezoekje te wachten. De beestjes zijn lekker met een collectieve baddersessie bezig, en die mag door niemand worden verstoord. Als de nijlpaarden de krokodil in de gaten krijgen, wordt deze hardhandig de “deur” gewezen. De krokodil weet de aanval van de nijlpaarden maar net te overleven. Maar, een ding is zeker; dit gaat hij niet nog een keer proberen.

Bekijk ook:
Ontdek de top eigenschappen die Iedereen aantrekkelijk vindt in een partner

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.