Lionel Messi
Saved Read later
Deel dit bericht

Magische Lionel Messi video gaat viral

Lionel Messi heeft voor de achtste keer de prestigieuze Gouden Bal in ontvangst genomen. De levende voetballegende mag zich daarmee wederom de beste voetballer van de wereld noemen. Er gaat een video rond op internet die op zijn minst magisch genoemd mag worden. Het is een compilatie van acties van de voetballer die nog maar eens onderstrepen waarom hij een levende voetballegende is.

De beste voetballer van de wereld

De stervoetballer liet andere uiterst getalenteerde voetballers zoals Erling Haaland en Kylian Mbappé achter zich. Hij heeft deze onderscheiding vooral te danken aan het feit dat hij op het WK in Qatar Argentinië aan de wereldtitel hielp. Hij won de prijs eerder in 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 en 2021. Hij heeft dus een volle prijzenkast in zijn villa staan. Zijn rivaal Cristiano Ronaldo won de prijs vijf keer in het verleden.

Lionel Messi droeg de bal op aan zijn teamgenoten van Argentinië en aan Diego Maradona, die in 2020 overleed. Op het moment van schrijven voetbalt Lionel Messi bij de Amerikaanse club Inter Miami, waar hij eerder als een superster werd onthaald. Ondanks het feit dat hij voor de zoveelste keer de Gouden Bal in ontvangst mocht nemen, is Messi ervan overtuigd dat de bal de komende jaren naar Erling Haaland en Kylian Mbappé gaat.

Bekijk ook:
Haal alles uit je training: de top 5 sporthorloges van nu

Lionel Messi viraal TikTok

Magische Lionel Messi gaat viral op TikTok

De Argentijnse stervoetballer wordt wereldwijd op handen gedragen en dat is niet zo gek, want de manier waarop hij met een voetbal om kan gaan mag op zijn minst magisch worden genoemd. Er gaat op dit moment een video op TikTok rond met een compilatie waarin Messi op zijn best te zien is. De onderstaande video onderstreept nogmaals waarom hij de Gouden Bal voor de achtste keer in ontvangst mocht nemen.

In de video – die nu viraal gaat op TikTok – zien we een aantal geniale trucs van Lionel Messi die hij tijdens zijn imposante carrière heeft gemaakt. We zien mensen en andere voetballers met verbijsterde gezichten staan als hij als een tovenaar de bal in het doel weet te schoppen. Op het moment heeft de post 1,6 miljoen likes en dat is niet zonder reden. Kijk naar de magische trucs van een magische voetballer.

@_mimomessi_

messi magic💫#fyp #viral #foryou #foryoupage #messi #leo #leomessi #lionelmessi #messimagic #football

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

984

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.