Top 50 Lionel Messi goals
Dit zijn de 50 mooiste goals van Lionel Messi
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 50 mooiste goals van Lionel Messi

De mooiste goals van Lionel Messi zie je in de bovenstaande video! Welk doelpunt vind jij het mooiste?

De kogel is door de kerk: Lionel Messi verlaat FC Barcelona en zet zijn illustere loopbaan voort bij Paris Saint-Germain. Door de financiële problemen kon FC Barcelona Messi niet meer betalen en hierdoor komt er een einde aan de lange en mooie samenwerking tussen de twee.

Bekijk ook:
Lionel Messi Quiz

De prijzen, records en goals van Messi

FC Barcelona gaat de voetbalheld nog wel missen, want onder zijn leiding kende de club talloze hoogtepunten. Messi werd in het shirt van de Catalanen maar liefst tien keer kampioen van La Liga, daarnaast won hij vier keer de Champions League, zeven keer de Copa del Rey en drie keer de Club World Cup. Messi pakte ook genoeg persoonlijke prijzen tijdens zijn tijd bij Barca, want hij won ook zes keer de FIFA Ballon d'Or en ook zes keer de Gouden Schoen.

Bij FC Barcelona stond Messi daarnaast ook altijd garant voor veel goals en assists. In totaal scoorde hij 672 keer voor zijn club en creëerde hij 288 assists voor zijn medespelers. De mooiste goals van Messi kan je in de bovenstaande video zien. Aan de hand van de beelden kan je maar tot een conclusie komen; een speler zoals Messi vinden ze wellicht nooit meer.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.